• BIST 9703.71
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 28 °C

ALTO’dan KOBİ’lere Danışmanlık Desteği

ALTO’dan KOBİ’lere Danışmanlık Desteği
Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, Oda üyesi KOBİ’lere danışmanlık desteği vermek amacı ile 16 Haziran Perşembe günü, saat 14.00’de üç yeni desteği konu alan ücretsiz bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi.

ALTO’DAN KOBİLERE DANIŞMANLIK DESTEĞİ

Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka, Oda üyesi KOBİ’lere danışmanlık desteği vermek amacı ile 16 Haziran Perşembe günü, saat 14.00’de üç yeni desteği konu alan ücretsiz bilgilendirme toplantısı düzenleneceğini bildirdi. Başkan Adnan Saka, KOSGEB işbirliğinde ALTO M. Ender Özer Seminer Salonu’nda gerçekleşecek toplantının tüm üyelerin katılımına açık olduğunu kaydetti.

ALTO üyelerinden gelen talepler doğrultusunda, üyeler ve çalışanlarına yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ettiklerini belirten Başkan Saka, “16 Haziran günü ALTO M. Ender Özer Salonu’nda düzenlenecek toplantıda ‘Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi’, ‘Hızlı Büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme’ ve ‘KOSGEB Destekli Girişimlere İvme’ konularının yer aldığı üç yeni destek programı hakkında KOSGEB uzmanları tarafından KOBİ temsilcilerine bilgiler verilecek. Tüm üyelerimizi ve çalışanlarını toplantıya katılmaya davet ediyorum” dedi.

PROJENİ YAP KOBİGEL İLE DESTEĞİ KAP
KOSGEB desteklerinin KOBİ’ler için önemli fırsatlar sunduğunu belirten Başkan Saka, “Hızlı büyüyen KOBİ’lerde Kapasite Geliştirme başlığı altındaki çağrının KOBİ’lerin rekabet güçlerini arttırıcı katma değeri yükseltmeyi hedefleyen projeler için iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bununla birlikte Bilişim Teknolojileri KOBİ’lerinin Geliştirilmesi başlığı altındaki çağrının ise tamamen bilişim teknolojilerinin ticarileştirilmesi, ekonomideki paylarının arttırılması amacı ile geliştirilen bir destek olduğu için üyelerimizin bu desteklerden faydalanmalarını istiyoruz. Geri Ödemesiz hibe olarak verilen bu desteklerden faydalanan üyelerimiz, ikinci aşama olarak projelerini geliştirmek amacı ile çağrı içeriklerinde yer alan limitler dâhilinde ve belirli koşullar sağlandığında geri ödemeli faizsiz kredi de kullanabilecekler” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894