• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • İzmir 25 °C

Anadolu Efes Tekrar Geliyor

Anadolu Efes Tekrar Geliyor
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nde ertelenen ve tekrar edilmesi gereken Galatasaray Medical Park - Banvit ve Aliğa Petkim - Anadolu Efes maçlarının gün ve saatleri belirlendi. Aliağa Petkim - Anadolu Efes maçı 15 Mart Pe

Erteleme ve Tekrar Maçlarının Gün ve Saatleri Belirlendi

ANADOLU EFES TEKRAR ALİAĞA'YA GELİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ ALİAĞASPOR GAZETESİ/ Beko Basketbol Ligi'nde ertelenen ve tekrar edilmesi gereken Galatasaray Medical Park - Banvit ve Aliğa Petkim - Anadolu Efes maçlarının gün ve saatleri belirlendi.


Beko Basketbol Ligi'nde ertelenen Galatasaray Medical Park - Banvit ve tekrar edilmesine karar verilen Aliağa Petkim - Anadolu Efes karşılaşmalarının gün ve saatleri belli oldu.

Bilindiği üzere, Galatasaray Medical Park takımının 2 Şubat Perşembe günkü Euroleague, Banvit takımının ise 7 Şubat Salı günkü EuroCup müsabakalarının arasında kalan sürenin, bu tarihler arasında iki takım arasında oynanması programlanan Beko Basketbol Ligi 17. hafta müsabakasını TBF Yönergeleri ile tarif edilen bir gün ve saatte oynanmasını imkansız hale getirmesinden dolayı bu maç TBF Yönetim Kurulu tarafından 14 Mart haftasına tehir edilmiş idi.

Aliağa Petkim ile Anadolu Efes arasındaki Beko Basketbol Ligi'nin yine 17. haftasına ait maçın ise, Aliağa Petkim'in yaptığı itiraz sonucu tespit edilen kural hatası sebebiyle TBF Yönetim Kurulu tarafından tehir edilmiş müsabaka ile aynı haftada tekrar oynanmasına karar alınmıştı.

Bu kararlara bağlı olarak, Lig TV 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak bu iki maçtan tehirli olan Banvit - Galatasaray Medical Park maçı 14 Mart Çarşamba saat 18:30'da, Aliağa Petkim - Anadolu Efes maçı ise 15 Mart Perşembe günü saat 18:30'da oynanacaktır.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894