• BIST 9548.09
  • Altın 2490.038
  • Dolar 32.5015
  • Euro 34.5457
  • İzmir 22 °C

Artı Deneyim Danışmanlık Artık Ankara'da da Hizmet Verecek

Artı Deneyim Danışmanlık Artık Ankara'da da Hizmet Verecek
ARTI DENEYİM DANIŞMANLIK ARTIK ANKARA'DA DA HİZMET VERECEK

Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kurulan Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Bugüne kadar İstanbul’da, sektörün önde gelen gayrimenkul firmalarından; İş GYO, Nurol GYO, Özak GYO, Pera GYO,  Metal Yapı Konut, Yapı Merkezi gibi firmalar ile farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdürüp, gayrimenkul sektörüne yatırım yapmayı hedefleyen çok sayıda girişimci firmaya, sektöre girerken, doğru ve stratejik bir şekilde adım atabilmelerini sağlayacak tarzda danışmanlık hizmetleri vermekte olan Artı Deneyim firması, bu deneyimlerini artık başkentli gayrimenkul yatırımcıları ile de paylaşacak. 

Ankara gayrimenkul piyasasında artan iş potansiyeli sebebiyle bir süredir Ankara ile ilgilendiklerini belirten şirketin kurucu ortağı Ufuk Kayador, değişen ve gelişen piyasa koşulları çerçevesinde Ankaralı ve Ankara’da iş yapmak isteyen gayrimenkul firmalarına çözüm ortağı olarak hizmet vereceklerini belirtti. 

Ankara emlak piyasasında yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Sevgi Güngör Uyanık, Ankara’da son yıllarda özellikle konut anlamında bir hareketlilik olduğunu, bu kapsamda bölgede proje geliştirmek isteyen gayrimenkul firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda; projenin doğru olarak geliştirilmesi konusundaki önerilerden, pazarlama, iletişim, satış stratejilerinin oluşturulmasına, lansman öncesi tüm hazırlık aşamalarından projedeki son ünite satışın tamamlanmasına kadar olan süreçlerde danışmanlık desteği sunacaklarının altını çizdi. 

Artı Deneyim, sektörde faaliyet göstermekte olan danışmanlık şirketlerinden tamamıyla farklı olarak, firmaların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda oluşturduğu danışmanlık hizmet paketlerini de devreye alarak butik tarzda çalışmaları da gerçekleştiriyor. 

Bu kapsamda, Artı Deneyim yetkililerinin deneyimleri ile hazırlanan ve pazara sunulacak bir projenin başarıya ulaşabilmesi için projenin bulunduğu bölge ile rekabet analizinin irdelendiği kapsamlı "Stratejik Bölge ve Rekabet Analizi" sayesinde doğru bir proje karmasının oluşturulması konusunda kapsamlı bir rapor sunuluyor.

 Gayrimenkul firmaları için büyük önem taşıyan mevcut ve potansiyel data havuzunun etkili ve doğru şekilde yönetilmesini sağlayabilmek adına oluşturulan "CRM ve Etkin Data Yönetimi" paketi; satış ekiplerinin kurumsal marka kültürüne uygun olarak hareket etmesini sağlayabilecek tarzdaki eğitimler ve sonuç odaklı çalışmaların yer aldığı "Satış Ekibi Geliştirme Danışmanlığı" ve satış ofisinin tamamıyla müşteri deneyimiyle oluşturulduğu "Satış Ofisi Müşteri Deneyim Danışmanlığı" Artı Deneyim'in sunmakta olduğu danışmanlık hizmet paketlerinden birkaçı. 

Bunların yanı sıra, yine firmaların ihtiyaçları paralelinde geliştirilen "Pazarlama ve İletişim Danışmanlığı", "Fiyat Konumlandırma Danışmanlığı" ve  "Müşteri Memnuniyeti Araştırması" gibi çalışmalar da Artı Deneyim’in diğer tamamlayıcı destek paketlerini oluşturuyor.  

Artı Deneyim???

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi 2013 yılında Gayrimenkul sektöründe uzun yıllar yönetici olarak görev yapan Ufuk Kayador ve Sevgi Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim; gayrimenkul sektöründe profesyonel satış ve pazarlama stratejileri oluşturarak artı değer sağlamak, iş ortaklarımızın faaliyetlerinde doğru çözümleri sunmak, tüm bu çalışmalarda daima farklılık prensibini koruyarak, konusunda Türkiye’nin en kaliteli iş yapan ve güvenilir kuruluşu olmayı hedeflemektedir.  

Aliağa / Aliağa Haberleri / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894