• BIST 9060.78
  • Altın 2293.698
  • Dolar 32.31
  • Euro 35.1283
  • İzmir 26 °C

ASEV Dansçılarından Muhteşem Gösteriler

ASEV Dansçılarından Muhteşem Gösteriler
Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin (ASEV) kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği yıl sonu etkinlikleri birbirinden renkli gösterilerle devam ediyor.

ASEV DANSÇILARINDAN MUHTEŞEM GÖSTERİLER

Aliağa Belediyesi Sanat Evi’nin (ASEV) kültür sanat faaliyetleri kapsamında düzenlediği yıl sonu etkinlikleri birbirinden renkli gösterilerle devam ediyor.

Etkinlikler çerçevesinde ASEV dans grubu tarafından hazırlanan ‘Dans Gecesi’ Aliağalı dans tutkunlarını bir araya getirdi. ASEV’in Dans Atölyeleri’nde eğitim gören kursiyerler, Aliağalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Açıkhava Tiyatrosundaki dans şöleninde çok sayıda vatandaşın yanı sıra Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt’ta izleyici olarak yer aldı.

PROFESYONEL DANSÇILARA TAŞ ÇIKARTTILAR
Farklı yaş gruplarındaki kursiyerlerin sahne aldığı etkinlikte dansçılar, Türkiye’nin farklı yörelerinden sundukları halk oyunlarının yanı sıra modern dans gösterileriyle de izleyenlere görsel bir şov sundu. Programın ilk bölümünde sahneye çıkan minik dansçılar profesyonel dansçılara adeta taş çıkarttı. Minik dansçıların modern bale, salsa, tango, çaça ve Rock’and Roll gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı.

MUHTEŞEM DANSLAR NEFESLERİ KESTİ
Minik dansçıların ardından sahneye çıkan genç dansçılar yaptıkları dans figürleriyle geceye damga vurdu. Özellikle; Sır Kundak-Hasan Karapınar’ın Smoot Criminal ve Sena Hayır-Ümit Kürşat Yalçınkaya ikilisinin Rock’n and Roll şarkısıyla yaptıkları dans gösterileri nefesleri kesti. Müziğin ritmine kendini kaptıran izleyiciler çoğu zaman sahnedeki genç dansçılarla birlikte ritim tuttu. 

İZLEYENLERDEN TAM NOT ALDILAR
İzleyenlerden tam not alan kursiyerler ve eğitmenler program sonunda ellerinde Türk Bayraklarıyla sahneye çıkarak Işın Karaca’nın Yeni Türkiye adlı şarkısını hep bir ağızdan söylediler. Programın bitimiyle birlikte sahneye çıkan Aliağa Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmedali Özkurt muhteşem gösteriler için tüm dansçıları kutladı, dans eğitmenlerine çiçek vererek teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERİMİZİN EMEKLERİNE SAĞLIK
ASEV kursiyerlerinin unutulmaz bir geceye imza attıklarını belirten ASEV Halk Oyunları Eğitmeni Banu Tükel, “Yıl sonu etkinlikleri kapsamında düzenlenen dans gecesinde tüm dans severlere güzel bir gece yaşattığımıza inanıyorum. Hem öğrencilerimizin performansı üst düzeydeydi hem de seyircinin katılımı çok iyiydi. 7’den 70’e farklı yaş gruplarından birçok öğrenci birbirinden güzel oyunlarla performanslarını sergilediler. Bu organizasyona çok uzun zamandır hazırlanıyorduk. Çok emek verdik. Ama neticesinde iyi bir sonuç aldık. Öğrencilerimizin emeklerine sağlık. Bunun gibi sanat gecelerinin düzenlenmesine her zaman destek veren Aliağa Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi. / EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894