• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Aşkın sırrı Özsüt’ün tariflerinde gizli...

Aşkın sırrı Özsüt’ün tariflerinde gizli...
ÖZSÜT'ÜN SEVGİLİLER GÜNÜ'NE ÖZEL ÖNERİLERİ SEVGİLİLİLERİN VAZGEÇİLMEZİ OLACAK.

Aşkta önemli olanın paylaşmak olduğunu bilen sevgililere Özsüt’ün çok tatlı bir önerisi var: Belki de aşkınızı anlatmanın en güzel yolu bir dilim pastadan geçiyordur! 14 Şubat için birbirinden özel pasta, kurabiye ve kekler hazırlayan Özsüt, bu yıl da sevgililerin lezzet durağı olacak.

Sevgilisiyle paylaştığı bir dilim pastanın lezzetini hiçbir şeye değişmeyenler 14 Şubat’ta Özsüt’te buluşuyor. Çikolata ve meyvelerle tatlandırılıp kalpli dantellerle Sevgiler Günü’ne özel olarak süslenen pasta, kurabiye ve kekler, iki kişilik sunumlarıyla aşkın en tatlı halini yaşatıyor.
Çilekli musun tazecik kek ile buluştuğu Çilekli Mini Kalp Pasta; beyaz çikolatalı sosu ve kremasıyla Red Velvet Kalp Pasta sevgililerin kalbini ısıtıyor.

Üç farklı çikolata kullanılan tarçınlı Çikolataya Batırılmış Kalp Kurabiye ve üç çikolatayla hazırlanmış browni üzerine bitter çikolata kaplamasıyla Mini Kalp Browni Kek ise her ısırıkta mutluluk veriyor.

Özsüt ??? 
Özsüt’ün 1938 yılında İzmir Kemeraltı’nda başlattığı tatlı serüveni, bugün 46 ilde 180’in üzerinde mağazası, üç bine yakın çalışanı ve on binlerce misafiriyle sürüyor. STP Gıda altında bayilik sistemiyle faaliyetlerini büyüten Özsüt, Infinity Invest Holding’in 2014 yılında gerçekleştirdiği satın almanın ardından yapılan yeni yatırımlar ve çalışmalarla büyüyerek istikrarlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Markanın bu yatırımlar doğrultusunda, Azerbaycan Bakü’de iki mağazası bulunuyor. Özsüt’ün ürün gamı içerisinde pasta, sütlü tatlılar, unlu mamuller, dondurma, kaymak, çikolata, kahve, Türk ve dünya mutfağından özel lezzetler yer alıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894