• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 13 °C

Avea İle ‘Gee-Ball’ Fırtınası

Avea İle ‘Gee-Ball’ Fırtınası
Türkiye'nin yenilikçi GSM operatörü Avea, bir ilke daha imza atıyor. GSM sektöründeki yenilikçi tarifeleri, kaliteli ve yaratıcı hizmet anlayışının yanısıra yepyeni uygulamaları hayata geçiren Avea, bu kez de Türkiye’de ilk kez oynanacak olan Gee-Ba

BU YAZ AVEA İLE ‘GEE-BALL’ FIRTINASINA HAZIR OLUN

Türkiye'nin yenilikçi GSM operatörü Avea, bir ilke daha imza atıyor. GSM sektöründeki yenilikçi tarifeleri, kaliteli ve yaratıcı hizmet anlayışının yanısıra yepyeni uygulamaları hayata geçiren Avea, bu kez de Türkiye’de ilk kez oynanacak olan Gee-Ball Turnuvası ile tatilcilerin karşısına çıkıyor. Sadece teknolojisi, ürün ya da hizmetleriyle değil; hayatın her alanında tüketicisi ile buluşmayı, onların yaşamlarına güzellikler katmayı hedefleyen Avea; yaz boyunca tatil yörelerinde 'Gee-Ball' fırtınası estirecek. Avea Gee-Ball Turnuvası’nın ilk ayağı 1 Temmuz 2006 Cumartesi günü İstanbul BURCH Beach’te yapıldı. BURC Beach ziyaretçileri, basın mensupları ve Avea yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen turnuvaya, efsanevi futbolcular Rıdvan Dilmen ile Tanju Çolak da eşleri ve çocukları ile birlikte iştirak ettiler.

Etkinliğe katılan basın mensupları Rıdvan ve Tanju’nun kurdukları takımlarda yer alarak; Gee-Ball heyecanını bizzat yaşadılar. Son derece heyecanlı karşılaşmalara sahne olan turnuva, dans gösterileri, DJ müziği ve daha pek çok sürprizle renklendi.

Gee-Ball eğlencesi sayesinde birlikte güzel ve eğlenceli saatler geçirip, yoğun iş temposu içinde bir “OH Be” deme fırsatı bulan katılımcılar, ‘Avea OH Be Hour’da bir araya gelerek, stresten uzak, eğlenceli saatler yaşadılar. İstanbul’daki ilk turnuvanın ardından, 1 Temmuz-6 Ağustos tarihleri arasında sırasıyla Tekirdağ, Çanakkale, Ayvalık, Çeşme, Kuşadası, Bodrum, Marmaris, Fethiye, Antalya ve Alanya’da düzenlenecek olan Gee-Ball etkinlikleri ile Avea, sıcak yaz günlerine yepyeni bir eğlence katacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894