• BIST 9524.59
  • Altın 2508.671
  • Dolar 32.5688
  • Euro 34.7249
  • İzmir 15 °C

Az Konuşan Çok Çalışan Lazım

Az Konuşan Çok Çalışan Lazım
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir’de az konuşan ama çok iş üretin bir ekibin olması gerektiğini söyledi. İzmirlileri birlik olmaya çağıran Yıldırım, devletin; toplumun tüm kesimlerini kucakladığ

Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım: “İzmir"e az konuşan ama çok iş üreten bir ekip lazım”
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ / Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım, İzmir"de az konuşan ama çok iş üretin bir ekibin olması gerektiğini söyledi. İzmirlileri birlik olmaya çağıran Yıldırım, devletin; toplumun tüm kesimlerini kucakladığını ve insanlar arasında hiç bir ayırım gözetmediğini belirtti.
 Yıldırım, İzmir"de faaliyet gösteren Ehl-i Beyt Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği (Caferi Derneği) ile Sivaslılar Derneği"ni ziyaret etti, Mardinliler Derneği ile de Anemon Otel"de kahvaltıda bir araya geldi. Ziyaretlerde konuşan Yıldırım, İzmir"in Türkiye"nin bir özeti olduğuna dikkat çekti.
 Sivaslılar Derneği"nin gecesine katılan Yıldırım, Sivaslıların önemli görevleri başarıyla yerine getirdiklerini ifade etti. Yıldırım, hükümetin Sivas"a kazandırdığı hizmetlerin gururunu yaşadıklarını hatırlatan Yıldırım, “Sivas"a uçak seferleri başlatılıp kaldırılmış. Biz bu zulme "dur" dedik. Ulaşım, iletişim, havayolları ve demiryollarında yönetimi Sivaslılara emanet ettik. Ağları her yere yayan müsteşarlarım da Sivaslı. Bundan gurur duyuyorum. Türkiye"nin gelişiminde sizin hemşerilerinizin mührü var.” diye konuştu.
Mardinliler Derneği"nin düzenlediği kahvaltıda da İzmir"in bir Türkiye mozaiği olduğuna vurgu yapan Yıldırım, Balkanlardan; Anadolu"nun her tarafından gelen vatandaşların İzmir"e yaşadığına dikkat çekti. “Biz de artık İzmirliyiz.” diyen Yıldırım, İzmir"in sorunlarını el birliği ile çözeceklerine söyledi.
Mardin eski milletvekilleri Muharrem Doğan ve Tevfik Ensari ile AK Parti İl Teşkilat yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, İzmir"e hizmet için yola çıktıklarını ifade eden Yıldırım vaatlere değil yapılan icraatlara bakılması gerektiğinin altını çizdi. Yıldırım, “Lafla peynir gemisi yürümüyor. Gitsinler çevre yoluna baksınlar, biz düzelttik. Adnan Menderes köy limanı gibiydi, şimdi dış hatlar terminali yanına iç hatlar terminali yapıyoruz. O nedenle İzmir"e az konuşan ama çok iş üreten bir ekip lazım. Biz hizmette siyaset olmaz diye yola çıktık, bu yolda durmayacağız, devam edeceğiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894