• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İzmir 18 °C

Azazil 2: Büyü'nün İlk teaser'ı yayınlandı.

Azazil 2: Büyü'nün İlk teaser'ı yayınlandı.
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi / Geçtiğimiz Ocak ayında çekimleri tamamlanan ‘Azazil:2 Büyü’ adlı sinema filmi, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.
AZAZİL 2: BÜYÜ 25 MART’TA SİNEMALARDA
 
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi - Geçtiğimiz Ocak ayında çekimleri tamamlanan ‘Azazil:2 Büyü’ adlı sinema filmi, 25 Mart 2016 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.
 
Korku-gerilim türündeki ‘Azazil Düğüm’'ün devamı niteliğinde olan ‘Azazil 2: Büyü’ filminin ilk teaser'ı yayınlandı.
 
Burak Film tarafından beyazperdeye aktarılan ve önümüzdeki Mart ayında gösterime girecek olan filmin internette yayınlanan teaser’ı sosyal medya da daha şimdiden merak uyandırdı. 
 
Metafizik ve Bio-Enerji uzmanı Salih Memişoğlu’nun yaşadığı sıra dışı olaylardan esinlenerek kurgulanan film, korku dolu sahneleri ve dramatik öyküsü ile dikkat çekeceğe benziyor.
 
Mustafa Özen’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin oyuncu kadrosunda; Sertan Erkaçan, Tuğçe Kurşunoğlu, Ayça Kuru, Murat Ercanlı, Bedia Ener ve Zülal Memişolu gibi yetenekli isimler yer alıyor.
 
 
FİLM’İN KONUSU 
Senaryosunu Murat Gürvardar’ın kaleme aldığı filmin konusu ise şöyle gelişiyor:  Sedat işinde başarılı ancak özel hayatında bir o kadar başarısız ve mutsuz genc bir adamdır. Özellikle küçük kızları İlayda doğduktan sonra karısı Aylin ile ilişkileri gün geçtikçe kötüye gider. Karşısına çıkan genç ve güzel bir kadın olan Esma, Sedat'i kısa sürede kendine aşık eder ve Sedat’ın zaten çatırdamak üzere olan evliliğini yerle bir eder. Ancak yerle bir olan sadece Sedat’ın evliliği değildir. Zaman içinde Sedat, Aylin ve küçük kızları İlayda çok kuvvetli bir büyünün etkisinde kalır. Azazil in yeni hedefi aralarındaki bağ zayıflamış olan bu ailedir. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894