• BIST 8792.48
  • Altın 2238.284
  • Dolar 32.3368
  • Euro 35.0772
  • İzmir 16 °C

Bakteriler Sizden Uzak Olsun

Bakteriler Sizden Uzak Olsun
Bakteriler Sizden Uzak Olsun

Birazdan okuyacaklarınızı sizi şaşırtabilir. Bir bakteri ‘normal’ şartlar sağlandığında 20 dakikada bir bölünür. Eğer ki normal şartlar bir buçuk gün devam ederse bir hücreden meydana gelen bakteriler 5 ton kapasitede 200 kamyon dolduracak kadar olur. Evet, neyse ki bakteriler için gerekli ‘normal’ şartlar uzun süre devam etmez. Ancak buradan anlayacağımız bir konu var ki o da hızla yayılan bakterilerin durdurulması gerektiği. Fresh’n Soft, Antibacterial Islak Temizlik Mendili ile bakterilere savaş açıyor ve yayılma hızlarına karşı güçlü bir bariyer oluşturuyor.

Fresh’n Soft ile her yerde hijyen!

Fresh’n Soft Antibakteriyel Islak Temizlik Mendili, bakteriler üzerinde %99,9 oranındaki güçlü etkisi ve her cilt tipiyle uyumlu içeriğiyle etkin hijyen sağlıyor. Bir günümüzü düşündüğümüzde bile o kadar çok bakterilere maruz kalıyoruz ki. Fresh’n Soft, antibakteriyel ıslak mendil ile; öksürdükten ve hapşırdıktan sonra elimize bulaşan mikroplar hızlı ve etkili bir şekilde yok oluyor. Ayrıca mikrop bulaşma riski yüksek alanlara dokunduktan sonra ya da yemeklerden önce ve sonra kullanıldığında size ihtiyacınız olan ekstra korumayı sağlıyor.

Fresh’n Soft Antibacterial Islak Temizlik Mendili, ihtiyaç duyduğunuz anlarda hızlı ve pratik bir temizlik yaratıyor. Antibacterial Islak Temizlik Mendilleri, alkol ve boya maddesi içermediği gibi, dermatolojik testlerle onaylanmış yapısıyla da cildin pH dengesiyle uyum gösteriyor. Siz de Antibacterial Islak Temizlik Mendili’yle günün her anında kendinizi ve sevdiklerinizi bakterilerden koruyabilirsiniz. // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894