• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • İzmir 14 °C

Balya Belediye Başkanına, “Merhaba Bebek” Ziyareti

Balya Belediye Başkanına, “Merhaba Bebek” Ziyareti
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşundan itibaren başlattığı, “Merhaba Bebek” uygulaması hız kesmeden devam ediyor.

BALYA BELEDİYE BAŞKANINA, “MERHABA BEBEK” ZİYARETİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşundan itibaren başlattığı, “Merhaba Bebek” uygulaması hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un talimatıyla kurulan ve uygulanan sistem, Beyaz Masa ekipleri tarafından kesintisiz bir şekilde uygulanıyor.

BÜYÜKŞEHİR, BALYA BELEDİYE BAŞKANININ BEBEK SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Büyükşehir Belediyesi Beyaz Masa uzmanları, “Merhaba Bebek” projesiyle iki erkek çocuktan sonra üçüncü kez anne olan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç’ın eşi Emine Kılıç’ ın sevincine ortak oldu. Balya Belediye Başkan’ın eşi Emine Kılıç iki erkek çocuk sonrasında kız bebeğe sahip olmanın mutluluğunu yaşıyor. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Erol Gökgür’ün Balıkesir Özel Sevgi Hastanesi’nde gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla Elif bebek dünyaya gözlerini açtı. Boyu 52 cm ve ağırlığı 4 kg 40 gr olan Elif bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Anne Emine Kılıç, “Elif 18 Temmuz 09.30’da dünyaya geldi. Benim ve bebeğimin sağlık durumu Allah’a çok şükür iyi. İki erkek çocuğundan sonra üçüncü kez anne oldum, yıllar sonra 40 yaşında tekrar annelik sevinci yaşadım. Duygularımı daha yoğun yaşıyorum. Ayrıca Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Merhaba Bebek ‘ hediyesi çok güzel. Anne olarak bu şekilde değer görmekten memnuniyet duydum“ dedi.

MHP'Lİ BAŞKAN KILIÇ: “AĞABEYİM AHMET EDİP UĞUR BAŞKANIMA TEŞEKKÜR EDERİM”

Balya ilçesinin MHP'li Belediye Başkanı baba Osman Kılıç da 'Merhaba Bebek' uygulaması ve kendilerine yapılan ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını belirterek Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a teşekkür etti. Başkan Osman Kılıç, “Öncelikle kıymetli ağabeyim Ahmet Edip Uğur Başkanımın nazik hediyesi için teşekkür ederim. Vatanımızın, milletimizin ve ülkemizin yaşamış olduğu bu kara tablonun içinde inşallah Elif ve Elif gibi dünyaya gelen bebeklerimizin ülkemize uğur getirmesi ve bizlere Belediye Başkanı olarak ecdadımızın kutlu bir emaneti olan vatan topraklarını en güzel şekilde teslim etmek nasip olur. Cenab-ı Allah ülkemizin birliğini, bütünlüğünü korusun ve bütün çocuklarımızı bu ülkeye yakışır şekilde yetiştirmeyi nasip etsin“ dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894