• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İzmir 22 °C

Barış Eroğlu Aliağa Müftülüğü Ziyareti

Barış Eroğlu Aliağa Müftülüğü Ziyareti
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr /Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Müftülüğünü ziyaret etti. Müftü Enes Müslümoğlu'nu makamında ziyaret eden Eroğlu, müftülüğün yürüttüğü çalışmalar

BARIŞ EROĞLU ALİAĞA MÜFTÜLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr  /Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Müftülüğünü ziyaret etti. Müftü Enes Müslümoğlu'nu makamında ziyaret eden Eroğlu, müftülüğün yürüttüğü çalışmalar üzerine konuşup,  Aliağa için yapılması gerekenler için fikir alış verişinde bulundu.

baris-eroglu-aliaga-muftulugu.jpg

Müslümoğlu, " Öncelikle Aliağa'mıza,  yakışan bir camiimiz yok. Başta bunu belirtmek isterim. İlçemizde bulunan camii sayımız  yetersiz geliyor. Normalde bin kişiye bir camii olması gerekiyor. Hadi biz iki bin diyelim. Aliağa'mızın nüfusu 70 bin ama mevcut camii sayısı yedi. Buradan da anlaşılıyor ne kadar büyük eksiklik olduğu. Merkezimizde kesinlikle Aliağa'mıza yakışır bir camii olmalı. Bununla ilgili olarak kim başkan olursa olsun  yer istiyoruz. İlçemize yakışır şöyle 5 bin kişilik bir camii yapalım" dedi. Eroğlu'nun ziyaretinden çok memnun kaldığını dile getiren Müslümoğlu, seçim sürecinin Aliağa'ya ve vatana hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan aday adayı Eroğlu " gerçekten Aliağa'mızın merkezinde yer konusunda sıkıntılar var. Merkezde böyle kapsamlı bir camii için yer bulmak zor görünüyor. Bunun için çözüm üretilebilir mi? tabi istenirse üretilebilir. Bu nasıl olur.Belli bir alan kamulaştırılarak olabilir.  Böyle bir cami olması tabi ki Aliağa'mıza yakışır. Bunun için çalışmalarımız var. Sizleri ziyarete gelmemizdeki amaç bu eksikliği daha geniş bir açıdan görmek istememiz. Bu konuyla ilgili bizden daha iyi bilgi sahibisiniz. Zaten ziyaretlerdeki amacımız eksiklikleri tüm yönüyle görüp, ortak bir akıl oluşturarak Aliağa'mızın marka değerini yükseltmektir "dedi.  

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894