• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Barış Eroğlu Aliağalı Avukat temsilcileri İle

Barış Eroğlu Aliağalı Avukat temsilcileri İle
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa da kamunun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile buluşmalarına İzmir Barosu Aliağa Temsilcisi Avukat Çağlar Bildirici ile deva

BARIŞ EROĞLU, ALİAĞA BARO TEMSİLCİLİĞİNİ ZİYARET ETTİ

EROĞLU "TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa da kamunun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile buluşmalarına İzmir Barosu Aliağa Temsilcisi Avukat Çağlar Bildirici ile devam etti.

Barış Eroğlu “Aliağa’ya hizmet için yola çıktık. Bu hizmet anlayışı çerçevesinde vatandaşlarımızdan, esnaflarımıza, sivil toplum kuruluşlarından, kamu kuruluşlarına kadar her kesimi ziyaret ederek düşüncelerimizi, projelerimizi paylaşarak fikir alış verişinde bulunuyoruz. Hizmeti en iyi şekilde sunabilmek adına halkımızın beklentilerini en iyi şekilde anlamamız gerekiyor. Bunun içinde ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz” dedi.

"TÜRKİYE BİR HUKUK DEVLETİDİR"

İzmir Barosunun Aliağa Temsilcisi olan Avukat Çağlar Bildiriciyi makamında ziyaret eden Eroğlu, hukuk kavramının toplumun en önemli mekanizması olduğunu belirtti. Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunun altını çizen Eroğlu, "Ülkemizin hukuk anlamında istenilen seviyede olmadığı ortada. Uluslararası hukuk normları açısından bakıldığında hala kat etmemiz gereken bir süreç var. Toplumumuzda yaşanan hadiselerde ve halkımızın gözünde hukukun güvenilir olduğu inancını pekiştirmek zorundayız. Bu da adalet kavramını, sınıf, zümre ya da grupların ayrıcalığı olarak değil, toplumumuzun bütün kesimlerini bir ve eşit gören hak ve eşitlik anlayışı çerçevesinde mümkün olacaktır" dedi.

"TOPLUMUMUZ GENÇ SİYASETÇİLERE SICAK BAKIYOR"

İzmir Barosu Aliağa Temsilcisi Avukat Çağlar Bildirici CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu'nun bu ziyaretinden dolayı memnun olduğunu ifade ederek “ Baro olarak her kesime eşit mesafedeyiz ve böylede yaklaşmalıyız. Türkiye de artık özelikle gençlerimiz siyasete uzak değiller. Aliağa da da beklentinin bu olduğunu görüyorum. Kente faydalı işler yapacağını ve bunu projeleriyle ortaya koyacak adayın olmasının beklendiği bence açıkça ortada. Dinamizmi, gençliği, kararlılığı ile toplumumuz genç siyasetçilere daha sıcaklar. 2014 yerel seçiminde ilçemizde genç adayların çokluğu da bunun bir göstergesidir. Yerel de iyi bir seçim süreci geçirileceğine inananlardanım. Aliağa ya faydalı olacak işler yapılması en büyük temennim. Sorunları en aza indirgenmiş, çevresiyle, yaşam alanlarıyla, eğitim, kültür ve sporuyla daha güzel bir Aliağa istiyoruz. Sizlere de çıktığınız bu yolda tekrar başarılar diliyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894