• BIST 9083.55
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İzmir 17 °C

Barış Eroğlu Anadolu Turunda

Barış Eroğlu Anadolu Turunda
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren Eroğlu, dernek ziyaretlerinde de hız ke

-BARIŞ EROĞLUN'DAN HEMŞERİ DERNEKLERİNE ZİYARET

-BARIŞ EROĞLU ZİYARETLERİNE HEMŞERİ DERNEKLERİYLE DEVAM ETTİ

11/01/2014 Aliağa- İZMİR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra Aliağa da bir çok ziyaret gerçekleştiren Eroğlu, dernek ziyaretlerinde de hız kesmedi.  Aliağa’nın etkinlikleri ile sivil toplum yaşamına katkı koyan derneklerinden Aliağa Sivaslılar Derneğini ziyaret eden Barış Eroğlu daha sonra, Afyonlular ve Bayburtlular derneklerini ziyaret etti.  Dernek başkanları ve üyeleri ile birlikte fikir alışverişinde bulunan Eroğlu, yaklaşan seçimler öncesinde CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmaları, derneklerin sıkıntıları, beklentilerini alarak Aliağa ile ilgili düşünce ve projelerini paylaştı.

baris-eroglu-aliaga-sivaslilar-dernegi.jpg

Ziyaretinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Aliağa Sivaslılar Dernek Başkanı ve aynı zamanda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Hamit Çelik Aliağa’nın her geçen gün büyüyen bir kent olduğunu ve bu büyümeyle birlikte sıkıntıların ve sorunların da büyüdüğünü ifade etti.  Yaklaşan seçimler öncesinde Aliağa da yaşanan düzeyli yarışın kendisini mutlu ettiğini dile getiren Hamit Çelik “ Aliağa nüfusu içerisinde Sivaslıların sayısı oldukça fazla. Dernek olarak bir çatı altında hemşerilerimizle birlikte oluyor, acılarına mutluluklarına ortak oluyoruz. Belediye meclis üyesi olarak da Aliağa’nın sıkıntılarına ve sorunlarına yakından tanık olan birisi olarak seçimlerin Aliağa’mıza hayırlı olmasını diliyorum ve size de bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

baris-eroglu-aliaga-bayburtlular-dernegi.jpg

Gerçekleştirdiği ziyaretlerde halkın genç siyasetçiye daha pozitif baktığını belirten Eroğlu “ Bu yola çıkarken hep şunu söyledik. Marka değeri yükselen bir Aliağa. Bu değeri yakalayabilmek içinde Aliağa'mızı ortak akılla yönetmemiz gerekiyor . Aliağa'nın sorunları hepimizin sorunudur. Çünkü hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya da devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları bizler için çok önemli. Hep birlikte Aliağa’yı yönetecek ve kentimizin daha yaşanabilir hale gelmesini sağlayacağız.” dedi.

baris-eroglu-aliaga-afyonlular-dernegi.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894