• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 21 °C

Barış Eroğlu Avcı ve Atıcılarla Buluştu

Barış Eroğlu Avcı ve Atıcılarla Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'nın iki avcı derneğinden biri olan Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Seçkin Biltekin ve dernek üyeleriyl

BARIŞ EROĞLU ALİAĞALI AVCI VE ATICILAR İLE BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr /  Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa'nın iki avcı derneğinden biri olan Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Seçkin Biltekin ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Ziyaret sırasında derneğin sıkıntıları ve Aliağa'da avcılığın yeri konuşuldu. Başkan Seçkin Biltekin "Aliağa Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği avcılık adına önemli icraatlara  imza atmıştır. Şuan amacımız  atış alanı oluşturmak. Derneğimiz ilçemiz yararına yapılacak her çalışmada görev almaya ve destek vermeye de hazır. Bizler için hayati öneme sahip olan ve yaban hayatın devamı için yaşam alanlarımız olan çevreye destek vermek temel amaçlarımızdan. Ama dediğim gibi sizlerden isteğimiz bir atış alanı" dedi.

baris-eroglu-aliaga-avcilar.jpg

Eroğlu, " Dernekler için düşündüğümüz projelerimiz var. Sizleri ziyaret ederek bu projelerimizi daha da iyi şekillendirmeye çalışıyoruz. Dernekler için en büyük sıkıntı yer konusu. Kiralar yüksek. Tabi bu iş kirala da bitmiyor. Üyelerden toplanan aidatların da bunlar için yeterli olmadığını düşünüyorum. Aday olur da başkan seçilirsek bu konuyla yakından ilgileneceğiz. Dernekleri rahatlatacak olan projemizden kısaca bahsedeyim. Belli bir alanda dernekler için yer tahsis edeceğiz. Dernekleri bu çatı altında toplayıp kiradan kurtaracağız. Dernekler sadece harcadıkları elektrik ve suyunu karşılayacak." dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894