• BIST 9516.77
  • Altın 2492.827
  • Dolar 32.4863
  • Euro 34.7687
  • İzmir 24 °C

Barış Eroğlu, Engelsiz Kent Aliağa Olmalı

Barış Eroğlu, Engelsiz Kent Aliağa Olmalı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Çaltılıdere Özel İş Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Okul Müdürü Önder Gülbay'la okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alır

BARIŞ EROĞLU, ÇALTILIDERE UYGULAMA OKULU İŞ EĞİTİM MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

-EROĞLU " TOPLUM OLARAK DUYARLI OLMALIYIZ"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ BARIŞ EROĞLU www.bariseroglu.com.tr / CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Çaltılıdere Özel İş Eğitim Uygulama Merkezini ziyaret etti. Okul Müdürü Önder Gülbay'la  okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alırken, Aliağa da yaşayan engelli öğrenciler için yapılabilecek  projeler  üzerine konuştular.

baris-eroglu-aliaga-engelsiz-kent-caltidere.jpg

 Topluma kazandırılması gereken ama henüz ulaşılamadığı için hakkında bilgi sahibi olunamayan engellilerin bulunabileceğine vurgu yapan  Eroğlu, "Engelli vatandaşlarımız tespit edilmesi gerekiyor. Ülkemiz genelinde  yapılan son istatistiklere göre ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 10"u engelli görünüyor. Bu ciddi bir rakam.  Toplum olarak bu konuda daha da sorumluluk almamız gerekli. Bu nedenle Aliağa olarak bizde çalışmalarımızı daha etkin hale getirmeli ve özellikle köylerimizde bulunan engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine ulaşmalıyız. Okulun yaptığı çalışmalar ve engelliler adına ilçemizde yapılan diğer çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi vermeli ve onları yönlendirmeliyiz. Çaltılıdere Özel İş Eğitim Uygulama Merkezinde, görüyorum ki çok güzel işler yapılıyor. Gerçekten çok güzel. Fırsat verildiği takdirde onları topluma kazandırmanın ne kadar kolay olduğunu burada daha iyi görebiliyoruz. Bugün burada engelli vatandaşlar ile bir araya geldik. Aliağa'nın bu konuda eksiklikleri var. Özellikle engelli vatandaşlarımız için sosyal donatı alanları yok denecek kadar az bunlar için projeler ürettik. Sizlerinde fikirleri ve düşünceleriyle şekillendiriyoruz. İnşallah aday olurda başkan seçilirsek engelsiz bir kent inşa edeceğiz diyorum "dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894