• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Barış Eroğlu Hızlı başladı

Barış Eroğlu Hızlı başladı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa Kapalı Pazar yeri esnafını ziyaret etti. Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, Kap

İZMİR’İN CHP’Lİ EN GENÇ BAŞKAN ADAYI  BARIŞ EROĞLU HIZ KESMİYOR

CHP’Lİ BARIŞ EROĞLU’NA ESNAFTAN YOĞUN İLGİ

 ESNAFTAN GENÇ BAŞKAN ADAYI EROĞLU’NA TAM DESTEK

BARIŞ EROĞLU ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi Barış Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında Aliağa Kapalı Pazar yeri esnafını ziyaret etti.
Aliağa Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Barış Eroğlu, Kapalı Pazar yerinde sebze pazarını ve iş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler diledi. 30 Mart 2014 yerel seçimleri için destek beklediğini dile getirdi.
Daha öncede çalışmaları kapsamında birçok kez esnafı ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu, esnaf ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Eroğlu, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip talepleri dinledi. Eroğlu, "Esnaflarımızın birçok sorunu var. İnşallah seçildiğimizde esnaflarımızın sorunlarını sizlerle birlikte tartışarak, çalışmalar yaparak ve projeler üreterek beraber ve birlikte çözeceğiz" dedi.
PAZAR ESNAFI GENÇ BAŞKAN ADAYINI BAĞRINA BASTI
Tek tek esnafı dolaşıp hayırlı işler dileyen genç Belediye Başkan Adayı Barış Eroğlu’nu esnaf bağrına bastı. Eroğlu’na yoğun ilgi gösteren Pazar esnafı  “ sizin gibi genç bir belediye başkan adayını hep görmek istedik.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin sizin gibi genç, dinamik ve çalışkan bir başkan adayı göstermesi bizi çok memnun etti. Aliağa’nın beklentisi sizden çok fazla olacak. İyi çalışmalısınız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894