• BIST 9770.06
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 22 °C

Barış Eroğlundan Balıkçılara Ziyaret

Barış Eroğlundan Balıkçılara Ziyaret
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu, Aliağa Su ürünleri Kooperatifini ziyaret etti. Aliağa'nın balıkçı kenti olduğuna değinen Eroğlu, Kooperatif Başkanı Kemal Yılmaz'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı, istek ve so

BARIŞ EROĞLU ALİAĞA SU ÜRÜNLERİ KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

BARIŞ EROĞLU "ALİAĞA EŞSİZ BİR SAHİL KENTİ OLMALI"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Barış Eroğlu,  Aliağa Su ürünleri Kooperatifini ziyaret etti. Aliağa'nın balıkçı kenti olduğuna değinen Eroğlu, Kooperatif Başkanı Kemal Yılmaz'dan faaliyetleri hakkında bilgi aldı, istek ve sorunlarını dinledi.

Aliağa da balıkçılığın eksik ve ilgisiz kaldığını dile getiren Başkan Yılmaz, " Aliağa'nın geçmişine bakıldığında bir balıkçı kasabasıydı. Bu günde balıkçı kasabası değişen bir şey yok. Ama şartlardan dolayı balıkçılığa olan ilgi azalıyor. Biz burada unutulduk. Şuan bulunduğumuz yere baktığınız da bunu görebilirsiniz. Zor koşullarda bu işi yapıyoruz. Aliağa'mıza yakışan bir iskelemiz yok. Bize ilgi gösterilmeli. Ayrıca geçmiş yıllara oran balık çeşitliliğimiz de kalmadı. Bunlar için çalışmalarda yapılmalı" dedi.

Eroğlu, Aliağa'nın eşsiz bir sahil kenti olduğunu vurgu yaparak "evet baktığımızda buranın şartları iyileştirilmeli, Aliağa'mıza güzel bir iskele kazandırılabilir. Balık türlerinin zenginleştirilmesi için çalışmalarda yapılmalı. Bu konuda haklısınız yıllar önceki gibi çeşitlilik yok. Bunun için projeler üretilmesi gerekli. Aliağa bir sahil kenti diyoruz;  şuan Aliağa'mız da tura çıkacak Aliağa'nın sahil güzelliğini gösterecek, turlar düzenleyecek  teknelerimiz kısaca sistemimiz yok. Bunlar için projelerimiz var. Aliağalılara yakışır çalışmalar olacak bunlar. Dışarıdan gelen misafirlerimize Aliağa'mızın önce bu güzelliğini göstermemiz gerekli. Şuna da değinmek istiyorum. Aliağa'mızda bulunan teknelerimizin barınacağı bir liman olması lazım. Biliyoruz ki teknelerim çoğu farklı yerlerde. Dediğim gibi bunlar üzerine projelerimiz var ve bu çalışmalara sizlerden aldığımız bilgiler ve istekler doğrultusunda şekillendiriyoruz" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894