• BIST 9762.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Başkan Şahin Gizli Hedefini “Menemenspor Store” Açılışında Açıkladı..!

Başkan Şahin Gizli Hedefini “Menemenspor Store” Açılışında Açıkladı..!
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Menemen Belediyespor’un, Aydınspor 1923 ile 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde hizmete açtığı ‘Menemenspor Store’ açılışında konuşan

BAŞKAN ŞAHİN GİZLİ HEDEFİNİ “MENEMENSPOR STORE” AÇILIŞINDA AÇIKLADI..!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Menemen Belediyespor’un,  Aydınspor 1923 ile 2-2 berabere kaldığı maç öncesinde hizmete açtığı ‘Menemenspor Store’ açılışında konuşan Kulübün Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, gizli hedeflerini Menemen Belediyespor’u Spor Toto Süper Lig’e çıkarmak ve Türkiye’nin parmakla göstereceği Spor Köyü’nü Menemen’de kurmak olarak açıkladı.

Menemen Belediyespor - Aydınspor 1923 maçı öncesinde; Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, CHP Menemen İlçe Başkanı Hürol Taklak, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Örgütleri Başkanları, Muhtarlar ve sarı-lacivertli renklere gönül vermiş Menemen Belediyespor taraftarlarının katılımıyla gerçekleşen “Menemenspor Store” açılış töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Kulübe emeği geçen ve bugün aramızda olmayan değerlerin anıldığı törende konuşan Menemen Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı ve Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin konuşmasına; “Fenerbahçe Kulüp Yöneticilerinin büyük katkılarıyla, ‘Küçük Kanarya’ diye kurulan Menemensporumuz, 1942’den bu tarafa bu güzel ilçede çok büyük hizmetler vermiş, katkılar sunmuştur. Hem geçmişte sporcu olarak görev yapan, hem de yönetici olarak görev yapan arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum” sözleriyle başladı.

“Menemenspor Store” açılışını, ilçe için büyük bir adım olarak değerlendiren Başkan Tahir Şahin, “Göreve geldiğimizde, 1999 yılında Menemen Belediyespor kapanmak üzereydi. Kaymakamlıkta olan Belediyespor’umuzun anahtarı bize getirildi. Amatör Küme’de 9 yıl boyunca çok büyük mücadeleler verdik. 9’uncu yılda profesyonel lige adım attık. Profesyonel Lig’de 5 yıl oynadık, 5’inci yılda 2. Lig’e adım attık. 3 yıldan bu tarafa 2. Lig’de mücadele ediyoruz. İnşallah bugün burada Aydınspor’u yenerek, rakiplerin de bir beraberliği halinde Play-Off’u garantilemiş olacağız. İnşallah Play-Off’ta bu yıl yüzümüz gülecek, bu 2. Lig dönemecini dönüp, PTT 1. Lig’e ayağımızı atmış olacağız” diye konuştu.

“HEDEFİMİZ İYİ İNSAN YETİŞTİRMEK”

Spora ve sporcuya destek verilmesi gerektiğini söyleyen Başkan Tahir Şahin, Amatör Küme döneminde altyapısında 60 öğrencisi bulunan Menemen Belediyespor’un bugün 1700 çocuğa eğitim verdiğine dikkat çekerek, “20 köyümüzde 5 halı saha kuruyoruz. Biz köylü çocuklarımızın ayağına tesis götürerek, eğitmenler götürerek oradaki çocuklarımıza hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşuyoruz. Çünkü spor yapan çocuk diyelim ki iyi sporcu olamadı ama biliniz ki mutlaka iyi insan olacak. Bizim de bu topluma iyi insan yetiştirmekten başka hiçbir derdimiz yok” dedi.

BAŞKAN ŞAHİN; “BENİM ESAS HEDEFİM KALICI SÜPER LİG”

Kamu yararını gördüğü her işte risk almaktan çekinmediğini hatırlatan Başkan Tahir Şahin, Menemen Belediyespor ile ilgili gizli hedeflerini ise şöyle açıkladı; “Hedefimiz elbette PTT 1. Lig ancak hepiniz beni yakinen tanıyorsunuz. Tahir Şahin, bir tık daha ileriye atlattığı zaman hep birlikte taraftarlarımızla bu güzel Kulübümüzü, orada da durmaz Menemen. Önce ilk 10’a oynamayı hedefler, ilk 6’ya kalır mı, kalır. İlk 6’ya kaldığı zaman Süper Lig olur mu, olur. Benim esas hedefim kalıcı Süper Lig. Esas hedefim tabii ki Süper Lig, oluruz yada olmayız ama orada çok ciddi bir hedefimiz var, iddiamız var, inadımız var. Başarabilir miyiz? Başarırız. Ama esas hedefim de; herkesin imrenebileceği, Türkiye’nin parmakla gösterebileceği, sporun bütün dallarının içinde olabileceği bir Spor Köyü kurmak. En büyük hayalim bu. Spor Köyü’nü kurduğumuzda biliniz ki Türkiye Menemen’i işaret edecek. İşte spora ve sporcuya verilen katkı bu diyecek. Burada iyi insanlar yetiştireceğiz. Benim esas amacım o” sözleriyle yoğun alkış aldı.

BAŞKAN ŞAHİN; “BELEDİYESPOR’U SİLECEĞİM”

Taraftarların tezahüratları eşliğinde konuşmasına devam eden Başkan Şahin, Menemen Belediyepor’un adını Menemenspor A.Ş. olarak değiştirmeyi hedeflediğini de açıklayarak; “İlk önce Menemen’i değil, Belediyespor’u sileceğim. Belediye denilince hemen siyasallaşıyoruz, hangi parti olursa olsun. İnşallah en kısa sürede Menemenspor A.Ş. yapacağız. Bir defa o siyaseti sileceğiz. Bir Belediye Başkanı Belediyeyi siliyor, bunu söylemek için mangal gibi yürek lazım adamda ama doğru neyse onu söyleyeceğiz” dedi.

“Menemenspor Store hayırlı olsun” sözleriyle konuşmasını tamamlayan Başkan Tahir Şahin, Menemenspor Store açılış kurdelesini törene katılan protokol ve taraftarlarla birlikte kesti.  / EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894