• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • İzmir 22 °C

Başkan ŞAHİN, “Türkiye’yi İzmirleştirmek istiyoruz”

Başkan ŞAHİN, “Türkiye’yi İzmirleştirmek istiyoruz”
İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin “Hayır” kampanyasına destek vermek için gittiği Aksaray’da

BAŞKAN ŞAHİN, “TÜRKİYE’Yİ İZMİRLEŞTİRMEK İSTİYORUZ”

İzmir’in kıdemli Belediye Başkanlarından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin “Hayır” kampanyasına destek vermek için gittiği Aksaray’da, Türkiye’nin aydınlık yüzü İzmir'de rekor bir oyla 'Hayır' çıkacağına inandığını ifade ederek; “Aksaray’ı olduğu gibi, tüm Türkiye’yi de İzmirleştirmek istiyoruz” dedi.

16 Nisan’da yapılacak Anayasa değişikliği oylamasının Türkiye’nin geleceği için büyük önem arz ettiğini söyleyen Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, referandum çalışmaları kapsamında gittiği Aksaray’da yürütülen ‘Hayır’ kampanyasına destek verdi. CHP Aksaray İl Başkanı Av. Ali Rıza Toprak’ın davetlisi olarak gittiği Aksaray’da kaldığı iki gün boyunca esnaf ziyareti gerçekleştiren Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin; 16 Nisan’da sandık başına gidecek Aksaraylı seçmenlere neden ‘Evet’ yada ‘Hayır’ oyu kullanılması gerektiğini anlattı.

Yaptığı ziyaretlerde, 16 Nisan’da yapılacak referandumu genel seçim gibi görmemek gerektiğine dikkat çeken Başkan Tahir Şahin; Aksaraylı seçmene bunun bir parti değil, memleket meselesi olduğunu anlatmaya çalışarak şunları söyledi; “İki günden bu tarafa orta Anadolu’muzun güzel kenti Aksaray’da, 16 Nisan referandumu ile ilgili CHP İl Başkanımız, Merkez İlçe Başkanımız ve Menemen İlçe Başkanımız ile neden ‘Evet’ yada ‘Hayır’ denmesi gerektiğini esnaf esnaf gezerek anlatmaya gayret ediyoruz. İzmir Marşı’nın ne denli önemli olduğunu, İzmir’in ne kadar demokrasiye inanmış bir kent olduğunun da altını çizerek anlatmaya gayret ediyoruz. Bizim tek amacımız İzmirli olarak; 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda tek adama çok yetki verip, akşam yatıp sabah kararname çıkarıp kanunlaştıracağı bir tek adam vesayeti istemediğimizi her fırsatta dile getirmeye çalıştık. Türkiye Cumhuriyeti’nin yetiştirmiş olduğu, 4 dönemden bu tarafa Belediye Başkanlığı yapmış olduğumuz birikimimizle İzmir’i Aksaray’a getirmeye çalıştık. Tek adam değil, daha çok demokrasiye inanmış, katılımcı bir anlayışla kanunların çıktığı bir Türkiye olmak istediğimizi her fırsatta dile getirdik. İnşallah en kısa zamanda tüm Aksaray’ı olduğu gibi, tüm Türkiye’yi de İzmirleştirmek istiyoruz” diye konuştu.

Aksaray’ın cadde ve sokaklarında karşılaştığı vatandaşlarla tek tek tokalaşan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Menemen’de hayata geçirdiği proje ve hizmetleri anlatan tanıtım cd’sini hediye etti.  / EGE BASIN GRUBU aliağa haber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894