• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Başkan Serkan Acar, Kadınlar Günü’nü Kutladı

Başkan Serkan Acar, Kadınlar Günü’nü Kutladı
Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Aliağalı

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Aliağalı kadınlarla bir araya geldi. 

Aliağalı kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel olarak Aliağa Kadınlar Lokali’nde düzenledikleri organizasyona Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ı da davet ettiler. Başkan Serkan Acar’la bir araya gelen kadınlar, Aliağa’ya yapılacak olan projeler hakkında bilgi edindi. 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/SERKAN ACAR PROJELERİ www.serkanacar.net

BAŞKAN SERKAN ACAR: “TOKİ ALİAĞA’DAKİ KONUT SORUNUNA BÜYÜK ÖLÇÜDE ÇARE OLACAK”

Kadınların özellikle TOKİ hakkındaki sorularını yanıtlayan Başkan Serkan Acar, “TOKİ Aliağamıza ilk etapta 600 konutluk bir proje yapma kararı aldı. Bu konuda da Ziraat Bankası vasıtasıyla talep toplanmaya başlandı. İlk etapta 600 olarak planlanan konut sayısı önümüzdeki süreçte beş bin konuta kadar çıkarılacak. Toplu konutlar Yeni Mahalle yeni mezarlık bölgesine inşa edilecek. Daha sonra Çaltılıdere bölgesine inşa edilecek olan toplu konutlar Aliağa’daki konut sorununa büyük ölçüde çare olacak” dedi.

“ALİAĞA’YA HAYIRLI OLSUN”

Kadınların hastane ile ilgili meraklarını da gideren Başkan Serkan Acar, “Aliağamız 301 yataklı A sınıfı yeni bir devlet hastanesine kavuşuyor. Tam teşekkülü bölge hastanesi niteliğindeki yeni devlet hastanesi sayesinde halkımız artık sağlık sorunları nedeniyle ilçe dışına çıkmak zorunda kalmayacak. Hastane için ihale aşaması tamamlandı. Yakın bir zamanda tamamlanması planlanan yeni devlet hastanesi şimdiden Aliağalılara hayırlı olsun” dedi. 

“MESLEK HASTALIKLARI HASTANESİ ALİAĞAMIZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ BİR YATIRIM”

Çaltılıdere mahallesinde yapılacak meslek hastalıkları hastanesi içinde bilgiler veren Başkan Serkan Acar, “Dokuz Eylül Üniversitesi ile yaptığımız iş birliği çerçevesinde Türkiye’nin dördüncü meslek hastalıklar hastanesi Aliağa’ya kurulacak. Sanayi kenti Aliağamız için çok değerli bir yatırım. Yanık ünitesi ve mikrocerrahi gibi bölümler yer alacak. Sağlık sorunları konusunda önemli bir tanı merkezi olacak. Dokuz Eylül Üniversitesi yakın bir zamanda temel atmak ve yıl sonuna doğu hastaneyi faaliyete geçirmek istiyor” dedi.

Başkan Serkan Acar, Aliağa Kadınlar Lokali’nin ardından Türk Anneleri Derneği’nin yemeğine katılarak tüm kadınların günü kutladı.  /EGE BASIN GRUBU

aliaga-serkan-acar-kadinlar-gunu-(2).jpgaliaga-serkan-acar-kadinlar-gunu-(4).jpgaliaga-belediye-baskani-serkan-acar-foto-1-023.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894