• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • İzmir 7 °C

Başkan Serkan Acar Öğretmenlere Aliağa Tarihini Hediye Etti

Başkan Serkan Acar Öğretmenlere Aliağa Tarihini Hediye Etti
Aliağa ilçe protokolü, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen programda okul müdürleriyle bir araya geldi

Aliağa ilçe protokolü, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama etkinlikleri münasebetiyle düzenlenen programda okul müdürleriyle bir araya geldi. Programda öğretmenlerin gününü kutlayan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, program sonunda Aliağa Belediyesi’nin ‘Aliağa Kent Kitaplığı’ altında yayımladığı toplam bin 472 sayfalık dev kültür birikimini özel set halinde okul müdürlerine hediye etti.

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öğretmenler gününe özel olarak hazırladığı resepsiyonla başlayan kutlamalar, ilçe protokolünün okul müdürleriyle bir araya gelmesiyle devam etti. Öğretmenler Lokalinde gerçekleşen programa; Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Levent Yönten ile Aliağa’da faaliyet gösteren okulların müdürleri katıldı.  

Programda okul müdürlerine hitaben konuşan Aliağa Kaymakamı Bayram Yılmaz, “Tüm öğretmenlerimizi bir arada görmekten çok mutlu oluyorum. Güzellikleri paylaşıyoruz. Bugün de öğle yemeği planlamak istedik. Sağolsun belediye başkanımız bize yardımcı oldu, destek oldu” dedi.

Allah’ın ilk emrinin ‘oku’ olduğunu ve öğretmenlerin bu emri yerine getirdiklerini sözlerine ekleyen Yılmaz, “Sizler dolayısıyla Allah’ın da hoşuna giden bir iş yapıyorsunuz. Bizler de yöneticiler olarak imkanımız kapasitemiz el verdiği sürece sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler her zaman gönlümüzde ve aklımızdasınız. Kapılarımız sizlere her zaman açıktır. Gününüz bir kez daha kutlu olsun” dedi.

Öğretmenlerin gününü kutlayarak tüm öğretmenlere sağlık ve mutluluk dileyen Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bir eksikliği kapatmak adına öğretmenler lokalini sizler için hazırladık. Size teslim ettik. Burası sizlerin. Gönlümüz isterdi ki böyle büyük bir öğretmenler evine de sahip olalım. İnşallah o günleri de birlikte göreceğiz. Bu öğretmenler lokali sizlerindir. Tekrar öğretmenler gününüz kutlu olsun”

ALİAĞA TARİHİNİ ANLATAN DÖRT DEV ESER ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Serkan Acar, Aliağa Belediyesi’nin son üç yılda en yeni bilimsel araştırmalara dayanarak hazırladığı ve Aliağa Tarihinin 8.500 yıllık geçmişine ışık tutan 120 sayfalık ‘Aliağa’nın Antik Kentleri’ kitabının 2.basımını, 432 sayfalık ‘Aliağa Çevresi ile Birlikte, Güzelhisar’ kitabının 2.basımını, 320 sayfalık ‘Myrina ve Gryneion, Arkeolojik Yüzey Araştırmaları, 1. Cilt’ ile 600 sayfalık ‘İlkçağdan 21. Yüzyıla, Aliağa Tarihi’ kitabını okul müdürlerine armağan etti. Toplam bin 472 sayfadan oluşan dört dev eser özel set halinde sahip olan okul müdürleri ve daire amirleri memnuniyetlerini ifade ederek Başkan Serkan Acar’a teşekkür etti.

ALİAĞA’NIN TARİHİ TÜM OKULLARA DAĞITILDI

Ayrıca, Aliağa Tarihini anlatan dört dev eser Aliağa Belediyesi’nin başlattığı ‘Oku, Okut’ kampanyası çerçevesinde ilçe merkezi, Yeni Şakran ve Helvacı Mahallesi’nde eğitim faaliyetlerini sürdüren tüm okullara dağıtıldı. Aliağa Belediyesi ekiplerince yapılan bin 500 adetlik dağıtım tüm öğretmen ve okul müdürlerine ulaştırıldı./EGE BASIN GRUBU

aliaga-belediyesi-dort-kitap-ogretmenlere-dagitildi-(9).jpgaliaga-belediyesi-dort-kitap-ogretmenlere-dagitildi-(6).jpgaliaga-belediyesi-dort-kitap-ogretmenlere-dagitildi-(9)-001.jpg

 

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ         www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ         www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ        www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ       www.yenisazan.com

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER           www.aliagahaber.com

ARASTA HABER           www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET              www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA         www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET             www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR             www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894