• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İzmir 22 °C

Bayraklı Belediyesi “Efelerini” Arıyor

Bayraklı Belediyesi “Efelerini” Arıyor
Bayraklı Belediyesi, yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde sahne alan ve büyük beğeni toplayan halk oyunları ekiplerine yeni oyuncular kazandırmak...

Bayraklı Belediyesi, yıl boyunca düzenlenen çeşitli etkinliklerde sahne alan ve büyük beğeni toplayan halk oyunları ekiplerine yeni oyuncular kazandırmak için Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda seçme düzenleyecek.

Bayraklı'da düzenlenen birçok etkinlikte sahne alarak sergiledikleri performanslarla dikkatleri üzerine çeken ve izleyiciler tarafından büyük beğeni toplayan Bayraklı Belediyesi Halk Oyunları ekipleri yeni takım arkadaşlarını arıyor. Bu kapsamda halk oyunları eğitmeni Hüseyin Keç yönetiminde gerçekleştirilecek seçmeler 24 Ekim Pazartesi günü Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu'nda 19.00-21.00 saatleri arasında yapılacak. Dans etmeyi seven, halk oyunlarına ilgili, kendine güvenen herkesi seçmelere katılmaya davet eden Bayraklı Belediyesi, bu yıl da oluşturulacak yeni halk oyunları ekibiyle adından söz ettirecek.

Şampiyon oldular

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Bilindiği gibi Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nca Eskişehir'de gerçekleştirilen Gençler Türkiye Şampiyonası'nda halk oyunları ekibimiz geleneksel düzenlemeli dal kategorisinde İzmir Zeybek oyunlarıyla birinciliği elde etti. Gerçekten bizi çok mutlu ettiler, göğsümüzü kabarttılar. Şimdi yeni efelerimizi, yeni ekip arkadaşlarımızı seçiyoruz. Bu yıl yine çeşitli etkinliklerde sahne alacaklar. Her yıl olduğu gibi yine performanslarıyla göz dolduracaklar" dedi.

 

Bayraklı Belediyesi “Efelerini” Arıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894