• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İzmir 22 °C

Bayraklı Belediyesi “yeni bir gülüş” kazandırıyor

Bayraklı Belediyesi “yeni bir gülüş” kazandırıyor
ARTIK GÜLMEKTEN ÇEKİNMİYORLAR!

Ağız ve diş sağlığı konusunda ilkleri gerçekleştiren ve vatandaşların dişlerini ücretsiz tedavi eden Bayraklı Belediyesi, bu alanda bir yeniliğin altına daha imza attı. Adalet Mahallesi’ndeki sağlık evine çeşitli estetik problemleriyle gelen hastalara yeni bir gülüş kazandırılmaya başlandı. Dişlerindeki problemlerden dolayı gülmekten çekinen vatandaşlar, tedavi sonrası “gülerek” evlerinin yolunu tutuyor. 

Sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini sergileyen Bayraklı Belediyesi, sağlık alanında verdiği ücretsiz hizmetlerle vatandaşlardan tam not alıyor. Ağız ve diş sağlığı konusunda adından söz ettiren Bayraklı Belediyesi, yeni bir uygulamayı daha başlattı. Adalet Mahallesi’nde bulunan sağlık evinde gülüş estetiği ismiyle çeşitli estetik problemleriyle gelen hastalara yeni bir gülüş kazandırılıyor.

GÜLEREK AYRILIYORLAR
Strese bağlı diş sıkma, aşırı tüketilen asitli içecekler, çok limon tüketimi alışkanlığı sonucunda oluşan estetik olmayan görüntülerin ve dişler arasındaki doğal açıklıklar estetik dolgu materyali ile kapatılıyor. Hastalar bu işlem sonrası gülme korkularını bir kenara bırakarak rahat rahat gülmenin keyfini yaşıyor.

ÜCRETSİZ YAPILIYOR
Adalet ve 75. Yıl Mahallelerinde 2'şer, Nafiz Gürman kültür ve sağlık evi, Gümüşpala Düğün Salonu ve Onur Mahallesi Açıkhava Kültür Merkezi'nde de birer olmak üzere toplam 5 noktada 7 hekimle hizmet veriliyor. Geçtiğimiz yıl 18 bin 332 kişinin dişini ücretsiz tedavi eden diş hekimleri bu merkezlerde diş muayenesi, dolgu, diş temizliği ve çekim işlemlerini herhangi bir ücret ödemeden gerçekleştiriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyenlerin merkezlere giderek ön muayene olup, diş hekimlerinden randevu alması gerekiyor.

VATANDAŞLARIMIZ MEMNUN
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ağız ve diş sağlığı konusunda önemli yatırımlar yaptıklarını hatırlatarak, “Sağlık alanında vatandaşlarımıza sunduğumuz ücretsiz hizmetler beğeni topluyor. Ağız ve diş sağlığı konusunda da önemli bir yol kat ettik. Belediye bünyesinde çalışan diş hekimlerimiz, geçtiğimiz yıl 18 binden fazla vatandaşımıza ücretsiz hizmet sundu. Şimdi de dişlerinde çeşitli estetik problemler yaşayanlara yönelik bir çalışma başlattık. Bu ücretsiz hizmetimiz de beğenildi. Tedavi olanların gülerek ayrılması bizim en büyük mutluluğumuz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894