• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İzmir 15 °C

Beklenmedik Sürpriz

Beklenmedik Sürpriz
Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, hayatının aşkı ile tanışanları ve tanışmayı bekleyenleri www.beklenmediksurprizler.com sitesindeki sürprizli eğlenceye bekliyor. Başından geçen tanışma

REXONA’DAN BEKLENMEDİK BİR SÜRPRİZ

 Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, hayatının aşkı ile tanışanları ve tanışmayı bekleyenleri www.beklenmediksurprizler.com sitesindeki sürprizli eğlenceye bekliyor. Başından geçen tanışma hikayelerini anlatanlar, Rexona’dan birbirinden güzel hediyeler kazanmaya devam ediyor. 30 Temmuz’da jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu birinci olan hikayenin sahibini 'dünyanın en seksi oteli' Adam&Eve’de 4 gece-5 gün keyifli bir tatil bekliyor.                                                                 Rexona’nın son reklam kampanyasından yola çıkarak oluşturulan ve 29 Temmuz’da sona erecek olan “Rexona Beklenmedik Sürprizler” kampanyasına katılanlar, birbirinden farklı ve romantik hikayelerini paylaşmaya devam ediyor. Okuyucuların oyladığı romantik hikayeler arasından en yüksek puanı alan hikayenin sahibi, aşkını ölümsüzleştirecek hediyeler kazanacak.

Haftanın en iyisine Philips’ten dijital çerçeve!

Her hafta okuyucular tarafından yapılan oylama sonucu en yüksek puanı alan hikaye, Philips’ten dijital çerçeve kazanıyor. Aşkının en güzel fotoğraflarını ya da paylaşılan en güzel anların anıları dijital çerçevede yerini alıyor.

Adam&Eve’de 4 gece - 5 gün romantizm!

Sitede yayınlanan bütün hikayeler, 30 Temmuz’da yapılacak jüri değerlendirmesinde büyük hediye için yarışacak. Seçilen yazar, hayatının aşkı ile birlikte 4 gece – 5 gün ‘dünyanın en seksi oteli’ Adam&Eve’de aşk tazeleyecek bir tatil kazanacak.

Bu sitede herkes kazanıyor!

Hikaye yazamayanlar üzülmesin. Rexona’nın oylamaya katılanlar için de sürpriz hediyeleri var. Oyun bölümünde hikaye yaratan her 10. kişiye ise Rexona’nın birbirinden güzel ürünleri hediye! Rexona’ya tanışma hikayesini gönderen her 10. kişi ise güzelliğine güzellik katacak kişisel bakım setinin sahibi oluyor.Kampanya kapsamında Rexona’dan birbirinden değerli hediyeleri kazananlar, 1 Ağustos’ta www.beklenmediksurprizler.comda açıklanacak.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894