• BIST 9679.82
  • Altın 2504.8
  • Dolar 32.582
  • Euro 34.8471
  • İzmir 22 °C

Belediyeye RANT SUÇLAMASI

Belediyeye RANT SUÇLAMASI
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir düzenlediği basın toplantısı ile bazı basın yayın organlarında yayınlanan anket ve haberlere tepki gösterdi. Aliağa İlçe Binasında gerçekleştirilen basın

MHP’DEN ALİAĞA BELEDİYESİ’NE RANT TEPKİSİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir düzenlediği basın toplantısı ile bazı basın yayın organlarında yayınlanan anket ve haberlere tepki gösterdi. Aliağa İlçe Binasında gerçekleştirilen basın toplantısına Teşkilat Başkanı Serkan Acar, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

ANKET VE HABERLER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde Aliağa’da Milliyetçi Hareket Partisi seçmenlerinin destek vereceği partinin seçimleri kazanacağı yönündeki  anket ve haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Aliağa MHP İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir “Bu dayanaksız ve gerçeklikten uzak haberleri yapanlar, ya Milliyetçi Hareket Partisine gönül verenleri hiç tanımamıştır ya da Milliyetçi Hareket Partisi’nin Aliağa’daki yükselişini durdurmak için bir misyon üstlenmişlerdir. Bu haberleri yapanlar veya yaptıranlar şunu bilmelidirler ki, Milliyetçi Hareket Partisi Aliağa İlçe Teşkilatı, Yönetimiyle, Üyeleriyle, Ülkü Ocağıyla ve tüm ülküdaşlarıyla, bu güne kadar hiç olmadığı kadar Güçlü, tek vücut ve tek yürektir” dedi.

SİYASİ RAKİPLERİMİZ KAN KAYBEDİYOR

Parti üye sayılarında büyük artış olduğunu ifade eden Aydemir Aliağa’da Belediye başkanlığını kazanmak için çalışmalarının devam ettiğini belirterek “Siyasi rakiplerimiz Aliağa’da kan kaybederken, son 3 ayda, Partimiz Aliağa İlçe Teşkilatımıza 500 civarında yeni üye başvurusu olmuştur. Üyelik başvuruları ve kayıtları halen de hızla devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yapacağımız törenlerle bu katılımlar Aliağa Halkımızla da paylaşılacaktır. Daha önceki 3 dönemde CHP ‘ye son iki dönemde de halkımız, hali hazır siyasi rakiplerimiz olan AKP ve CHP’ye, sırasıyla Aliağa Belediyesini yönetme sorumluluğunu vermiştir. Ne var ki, 2004 yılında Aliağa Halkımızın ve Aliağamızın hangi sorunları varsa bu günde aynı sorunlar gündemdeki yerini korumaktadır. Bu hal dahi, (CHP ve AKP) her iki Belediye yönetiminin Aliağa halkımızın beklentilerine cevap veremediğinin açık bir göstergesidir. 

BELEDİYE RANT KAPISI HALİNE GELDİ

Aliağa’da CHP ve AKP’nin yönetim açısından birbirlerine benzediklerini söyleyen Aydemir belediyenin Aliağa halkının değil, belli bir zümrenin rant kapısı haline geldiğini ifade ederek “Oysa Aliağamız bir sanayi şehri olarak hızla gelişmektedir. Buna karşılık köylüsüyle, işçisiyle, memuruyla, esnafıyla, genciyle, yaşlısıyla  Aliağa’da yaşayan tüm insanlarımızın yaşam koşulları her geçen gün kötüye gitmektedir. Çevre kirliliği had safhaya ulaşmış durumdadır. Hastane ve doktor yetersizliğinden Aliağalılar ya Menemen’e veya İzmir’e gitmek zorunda bırakılmıştır. Aliağa halkına AKP ve CHP yönetim ve zihniyeti hem maddi hem de manevi eziyet çektirmektedir” dedi.

HANGİ YÜZLE OY İSTEYECEKLER

Aliağa’nın çözüm bekleyen bir çok sorunu olduğunu söyleyen Aydemir problemlerin çözümü için ortaya konacak çözümlerin her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Aydemir Ayrıca bugüne kadar yönetim gücünü elinde bulunduran AKP ve CHP yönetimlerinin Aliağa’nın vizyonuna uygun projelerin ortaya koymadıklarını söyleyerek “Şimdi tüm bunlar bizim ve halkımızın gözünün önünde alenen ortadayken, bırakın ülküdaşlarımızı, daha önce Aliağa Belediyesini yönetme yetkisi verilmiş olan CHP ve AKP ye oy vermiş diğer insanlarımızdan hangi gerekçeyle ve hangi yüzle oy isteyeceklerdir” şeklinde konuştu.

ADAYIMIZI GENEL BAŞKANIMIZ AÇIKLAYACAK

Aliağa MHP’nin İzmir İl Başkanlığı ile beraber uzun zamandır yerel seçim çalışmaları yaptıklarını belirten Aliağa MHP İlçe Başkanı Abdürrahim Aydemir amaçlarının Aliağa’yı Avrupa kenti haline getirecek düzeye çıkarmak olduğunu söyledi. Belirledikleri amaçlara uygun Aliağa vizyonuna yakışır, eğitim ve bilgisi olan belediye başkan adayının hazır olduğunu ifade eden Aydemir “AKP ve CHP de olduğu gibi, bizde aday, yer kapma ve rant kavgası şükürler olsun yaşanmamaktadır.  Allahın izniyle de, yakın zamanda, Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin teşrif edecekleri bir toplantıyla Belediye Başkan adayımızı açıklayacağız. Biz bu hedefle yola çıktık. Allah’ın izni ile hiçbir şey bizi bu yolumuzdan alıkoyamayacaktır. Bizler, Aliağa halkımızla birlikte bunu başarmaya muktediriz. İnanıyoruz ki, Cenab-ı Hakkın da yardımıyla, zaman bizi haklı çıkaracaktır. Çünkü Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi: “Bizim başka milletlerden hiçbir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, yüksek maksatlar uğrunda ölmesini biliriz.”  Şeklinde konuştu.

ANKET PARTİSİ DEĞİLİZ

Aliağa MHP Teşkilat başkanı Serkan Acar çıkan haber ve anketlerin gerçeği yansıtmadığını, adayların belirlenmesinden sonra yapılacak anketlerin gerçekçi olacağını belirterek “Bilimsel yapılan her araştırmaya bizim saygımız var. Mutlak surette bunlardan çıkaracağımız dersler de olacaktır. Değerlendirmelerimizi yapıp kendi eksiklerimizi nasıl daha iyiye getiririz çalışmasını yapacağız. Biz anket partisi değiliz. Biz Milliyetçi Hareket Partisiyiz. yüzümüzü halkımıza döndük, çalışmalarımızı yapacağız ve bunun sonuçlarını da hep birlikte göreceğiz. Adayların belirlenmesinden sonra yapılacak anketlerden gerçekçi sonuçlar alınacaktır.  Şu an için ciddi bir kararsız seçmen var. Bizler de onların oyunu alacağız” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894