• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İzmir 22 °C

Bergama Basketinin Altın Jenerasyonu İzmir İl Şampiyonu

Bergama Basketinin Altın Jenerasyonu İzmir İl Şampiyonu
Bergama Belediyespor minik Kız Basketbol Takımı başarılarına bir yenisini ekleyerek İzmir İl Şampiyonu oldu.

BERGAMA BASKETİNİN ALTIN JENERASYONU İZMİR İL ŞAMPİYONU

Bergama Belediyespor minik Kız Basketbol Takımı başarılarına bir yenisini ekleyerek İzmir İl Şampiyonu oldu.

2015-2016 Sezonu İzmir İli Minik Kız Basketbol Şampiyonası final grubu maçları Karşıyaka Cumhuriyet Spor Salonu’nda oynandı. Final maçında Urla Yıldızlar Gençlik Spor ile karşılaşan Bergama Belediyespor maçtan 54-20 galip ayrılarak, tüm maçlarını namağlup olarak tamamladı ve şampiyon oldu. Şampiyonada Urla Yıldızlar Gençlik Spor ikinci olurken, Altay ise şampiyonayı üçüncü olarak tamamladı.

Maç sonrası Bergama Belediyesporlu sporcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı. Maçı başından sonuna tribünden seyreden Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’te bu sevince ortak oldu.

MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

Bergama Belediyespor Antrenörleri Niyazi Bezirgân, Ercan Süleyman Gündem ve Can Kayalarlıoğulları elde edilen başarı ile ilgili ortak açıklama yaptılar. Yapılan açıklamada; “2004 doğumlu sporcularımızdan oluşan minik kız basketbol takımız İzmir ili şampiyonu olarak ligi tamamladı. 2 senedir kulübümüz bünyesinde çalışmalarını sürdüren kız takımımız başarılı bir sezonu geride bıraktı. Kulübümüz sporcularından oluşan Mualla Ersezgin Ortaokulu küçük kız basketbol takımı İzmir il 3.lüğü elde etti ve İzmir ilini Isparta'da yapılan Türkiye şampiyonasında temsil etti. Elde edilen başarıdan dolayı mutluyuz, gururluyuz. Sporcularımıza ve velilerimize çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca tüm bu süreçte bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Gönenç’e şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

EMEKLER ŞAMPİYONLUKLARLA VE KUPALARLA TAÇLANIYOR

Kazanılan başarıların tüm Bergamalıları gururlandırdığını söyleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise; “Oluşturulan altyapılar sonrası Bergama sporunda gözle görülen gelişmeler yaşanmaya başlandı. Emekler şampiyonluklarla, kupalarla taçlanıyor. Bu başarılar tüm Bergamalıları gururlandırıyor. Bugün de kızlarımız ortaya koydukları oyunla bizleri geleceğe dair çok umutlandırdı. Emeği geçen herkese, teknik ekibe, öğretmenlerimize, velilerimize özellikle de kızlarımıza bize böyle bir gurur yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894