• BIST 9079.97
  • Altın 2324.254
  • Dolar 32.3617
  • Euro 34.9456
  • İzmir 14 °C

Bergama’da Şehitlerimiz İçin Anlamlı Etkinlik

Bergama’da Şehitlerimiz İçin Anlamlı Etkinlik
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Bergama tek yumruk oldu.

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikte Bergama tek yumruk oldu.

Bergama Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ve ev sahipliğini, Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği ile ilçede faaliyet gösteren 10 oda başkanlığının yaptığı etkinlik, Bergama Kurşunlu Camiinde kılınan cuma namazı sonrası başladı. Etkinlik Bergama Cumhuriyet Meydanı'nda tüm şehitlerimizin aziz hatırası için bir dakikalık saygı duruşu ve hemen ardından hep birlikte söylenen İstiklal Marşı ile devam etti. Şehitlerimiz anısına düzenlenen etkinliğe Bergama İlçe Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç, başkan yardımcısı Ümit Atlam, Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği yönetimi ve üyeleri, oda ve dernek başkanları, muhtarlar, kamu kurum personeli ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bergama İlçe Orman Müdürlüğünün vatandaşlara çam fidanı dağıttığı etkinlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehzadeler Mehteran Takımı, Bergamalı vatandaşlara bir gösteri sundu. Bergama İlçe Müftüsü Hayrullah Yavuz'un okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duaların ardından şehitlerimiz anısına kurban kesildi.

Bergama Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Namık Kemal Eroğlu yaptığı konuşmada "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Haftası münasebeti ile bugün burada Bergama Şehit Aileleri ve 10 oda başkanlığımızın şehitlerimizi anmak ve Afrin'deki operasyonda olan ordumuza destek vermek amacıyla Bergama'da Afrin Harekâtı başladığı günden bugüne kadar yapılmış olan tüm hayırların ve hasenatların üzerine biz de mehteran ile pilavıyla, hayrıyla, kurban kesimiyle bir final yapmak istedik. İnşallah amacına ulaşmıştır. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Kahraman Ordumuz her daim muzaffer olsun" diye konuştu.

Etkinlik Bergama'da faaliyet gösteren odaların organizasyonu ile hazırlanan pilav ve ayranın vatandaşlara dağıtılması ile sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894