• BIST 9546.43
  • Altın 2489.074
  • Dolar 32.5028
  • Euro 34.7893
  • İzmir 23 °C

BİEN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı.

BİEN yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı.
BİEN’İN 2017 KOLEKSİYONUNA UNICERA’DA İLGİ BÜYÜK OLDU

Özgün ta­sa­rım­la­rı ve sü­rek­li ye­ni­le­nen zengin ürün yel­pa­ze­siy­le  sek­tö­rün ön­cü­le­rin­den biri olan Bİ­EN, en son teknoloji ile ürettiği ve 2017 yılının en yeni tasarımlarını UNICERA’da tanıttı.

Bien Seramik 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy’de düzenlenen Se­ra­mik Ban­yo Mut­fak Fu­arı’n­da büyük ebat özel serilerini ve en ye­ni ta­sa­rım­la­rını tanıttı.

Bien’in fuarda en yeni koleksiyonlarından 40x120cm ebatlarında Antique Carrara, Anabell, Emily, Garden, Oscar, Wild Onix, 80X80cm ve 15x90cm ebatlarında ürettikleri karo seriler ve Seramik Sağlık Gereçleri’nde Selection Serisi büyük beğeni topladı.

Bien markası ile on yıl önce pazara girdiklerini ve şirketin bugün pazarda önemli ve etkin bir pay sahibi olduğunu söyleyen Bien Grup Satış Başkanı Metin Savcı “Bien, dünya pazarında etkin bir paya sahip. 6 kıtada 70’e yakın ülkeye ihracatımız var. Üretimimizin % 35’ini yurtdışına ihraç ediyoruz. Bizim için Ar-Ge, Ür-Ge ve tasarımın önemi büyük. Bu konularda ciddi yatırımlarımız var. Bien’i küresel bir marka yapma yolunda önemli adımlar attık’’ diye konuştu. 

DAİMA GENÇ DAİMA YENİ 
Savcı: Özgün, kaliteli, yenilikçi üretim yapan bir marka olarak doğaya saygılıyız. Dünyada seramik sektöründe tasarımın gelişimi gerçekten baş döndürücü diyebiliriz. 2010-2016 yılları arasında Türkiye dünya tasarım sıralamasında ikinciydi. Bien’de dünya sıralamasında 5’inci sırada yerini aldı. Seramik tasarımlarında dünya doğaya ve doğallığa dönüyor. Ülkemiz dünya seramik ihracatında da ciro olarak dördüncü sırada yer almakta. Türkiye’de üretilen Seramik karo ve SSG diye adlandırdığımız vitrifiye ürünlerinin yaklaşık yüzde 40’ı yurt dışına ihraç edilmektedir. Dünyanın ikinci büyük fuarı olan Unicera, özellikle bizim gibi üretiminin önemli bir kısmını yurt dışına ihraç eden markalar için önemli bir yerde durmaktadır.

BÜYÜK EBATLAR GÖZDE OLDU
İlk Unicera’da tanıtılan 2017 yılına özel bir çok yeni koleksiyon tasarladıklarını dile getiren Metin Savcı yeni tasarımların yanı sıra özellikle 40x120, 60X120, 80x80, 15x90 ebadındaki ürünlerin ilgi gördüğünü yeni vitrifiye serisi Selection’ın büyük beğeni topladığını sözlerine ekledi. Nano teknoloji ile birçok büyük ve özel ebat ürettiklerini sözlerine ekleyen Savcı “Doğal dokuyu doğal ürünlerin orijinal efektlerini sağlayan rölyefli kalıplarımızla ürünlerimize yansıtıyoruz. Tüketici bu tarz ürünleri almadan önce mutlaka ürünün yüzeyinde o doğallığı hissetmek istiyor” dedi. 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894