• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Binali Yıldırım Aliağa'da

Binali Yıldırım Aliağa'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir’in 10 yıldır hizmetsizliğe mahkum bırakıldığını belirterek, “Yeter artık İzmir’i hizmetsizliğe mahkum etmeniz. Yeter artık bu şehrin ilerlemesini kalkınmasını e

AK PARTİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BİNALİ YILDIRIM  “İZMİR’İ HİZMETSİZLİĞE MAHKUM ETMEYİN”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, İzmir’in 10 yıldır hizmetsizliğe mahkum bırakıldığını belirterek, “Yeter artık İzmir’i hizmetsizliğe mahkum etmeniz. Yeter artık bu şehrin ilerlemesini kalkınmasını engellediğiniz. Düşün bu İzmirlinin yakasından da İzmir şaha kalksın, tarih yazsın” dedi.

Yıldırım, Aliağa Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, Aliağa’nın Türkiye’nin en gelişmiş üçüncü ilçesi olduğunu, Türkiye sanayisinin, ihracatının kalbinin attığı şehir olduğunu belirtti.

Aliağa’da, Menemen’den Ayvalık’a kadar devam eden bölünmüş yol dışında yapılan birşeyin olmadığını, ilçenin ihtiyacı olan çevre yolunu yapacaklarını, otoyolun Aliağa’dan bittiğinde 5 bin kişiye iş sağlayacak Çandarlı Kuzey Ege Limanı’na bağlanacağını dile getiren Yıldırım, Menemen’e kadar gelen otoyolun Aliağa’ya geleceğini ifade etti.

"Söyleyip yapılmayanları anlatsınlar"

Meydanlarda vatandaşlara çok sözler verildiğini dile getiren Yıldırım, şöyle konuştu: “Yıllar geçti gün geldi çattı yine sandık geliyor. İzmirli yine vaatleri, sözleri dinleyecek. Ama onlara öyle birşey diyeceksiniz ki bir daha uzun süre karşınıza çıkamayacaklar. ‘Bırak şimdi projeleri vaatleri de 10 yıldır söyleyip yapmadıklarınızı konuşalım. Bitmeyen metroyu, çalışmayan teleferiği, yapılmayan otoparkları, çözülmeyen trafik sorununu, çevreyi, kültürü, turizmi, işsizliği konuşalım’, diyeceksiniz. Şimdi gün geçmişin hesabını verme günüdür. Geleceğe randevu istemek gelecek için destek istemek için önce geçmişinizin hesabını burada vereceksiniz. Karnenizi başarıyla yüz akıyla yerine getirdiğinizi, verdiğiniz vaatlerin yapıldığını buradan söyleyeceksiniz. Burada İZBAN var. Belediye başkanı, “Ben 11 kilometreden aldığım raylı sistemi 92 kilometreye çıkardım” diyor. Koca bir yalan. Sen önce 4 kilometrelik metroyu bitir. 10 yıl oldu bitmedi. Ondan sonra konuş. Hizmette siyaset olmaz dedik İZBAN’ı yaptık. İZBAN’ı Aliağa’dan havaalanına kadar uzattık.”

Aliağa’nın Türkiye için ürettiğini, buradaki sanayi kuruluşlarında, fabrikalarında çalışan arayışında ilk tercihin Aliağalılar olacağını vurgulayan Yıldırım, “Külfetini Aliağa çekecek, nimetini başka yerlerden gelenler yiyecek. Böyle bir şey yok. Aliağa Belediye Başkan Adayımız İbrahim Etem Yorulmaz bunun takipçisi olacak” dedi.

 'Koltuk kavgasında değil, hizmet sevdasındayız"

Koltuk kavgasında değil hizmet sevdasında bir ekip olarak hizmete talip olduklarını, rakiplerinin İzmir’i, İzmirli seçmenleri garanti gördüğünün altını çizen Yıldırım, “Yok o ilçe benim olsun, senin olsun, kavgasını yapıyorlar. Aklınızdaki, cebinizdeki oyun kendi çantalarındaki keklik gibi paylaşımını yapıyorlar. Ondan sonra da ‘İzmire hizmet yapacağız’ diye ortaya çıkıyorlar. İzmir bunun hesabını sorar. İzmir bunun hesabını 30 Mart’ta soracak ki bunlar bir daha kendilerine gelemeyecekler. Yeter artık İzmir’i hizmetsizliğe mahkum etmeniz. Yeter artık bu şehrin ilerlemesini kalkınmasını engellediğiniz. Yeter artık düşün bu İzmirlinin yakasından da İzmir şaha kalksın, tarih yazsın” diye konuştu.

Yıldırım'ın hizmetlerini herkes biliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar ise “Adayımızın soy ismi Yorulmaz. Adayımızda yorulmak yok, Yorulmazla yola devam” dedi.

Binali Yıldırım’ın hizmetlerinin herkes tarafından bilindiğini, fazla bir şey söylemeye gerek olmadığını ifade eden Hotar, “Biz şunu yapacağız, bunu yapacağız demiyoruz. Bizim yaptıklarımız zaten yapacaklarımızın teminatı ve örneğini oluşturuyor. Yaptıklarımızı örnek göstererek halkımıza daha fazla hizmet etme inancı ve amacıyla Aliağa’da da AK Partili belediyecilik anlayışını belediyeye taşımak için hizmete talip olduk” diye konuştu.

Etkinlik öncesinde AK Parti Aliağa Belediye Başkan adayı İbrahim Etem Yorulmaz, bisikletle ilçede tur attı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894