• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Binali Yıldırım Menemende

Binali Yıldırım Menemende
ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / eski ulaştırma bakanın ak parti ikinci bölge birinci sıra adayı Binali yıldırım menemen emiralem’de bulunan sabahat akşıray otistik çocuk eğitim merkezi çok amaçlı spor salonu temel atma törenine katıldı.

ESKİ ULAŞTIRMA BAKANI AK PARTİ İKİNCİ BÖLGE BİRİNCİ SIRA ADAYI BİNALİ YILDIRIM"DAN TEMEL ATMA

 

BİNALİ YILDIRIM , “BİZDE İZMİR"E HİZMET İÇİN AHT ETTİK. İZMİR HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”

 

ALİAĞA HABER / ALFA TİVİ/ GÜNAYDIN EGE GAZETESİ / eski ulaştırma bakanın ak parti ikinci bölge birinci sıra adayı Binali yıldırım menemen emiralem"de bulunan sabahat akşıray otistik çocuk eğitim merkezi çok amaçlı spor salonu temel atma törenine katıldı.

 

 

törene Menemen kaymakamı Turgut Subaşı, İzmir il milli eğitim müdürü Ragıp Üye  İzban genel müdürü Selçuk sert  Ak parti ikinci bölge milletvekili adayı Aydın Şengül ,  proje ya finansman sağlayan hayırsever iş adamı  Ali Akın ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Çiğli Rotary Kulübü tarafından projelendiren ve hayırsever iş adamı Atilla Akın tarafından finans edilen spor salonu 1100 m2 kapalı alanı kapsadığını söyleyerek sözlerine başlayan Çiğli Rotary Kulübü başkanı Atilla Üner 180 otistik çocuğa hizmet verecek olan tesisin 2012 yılı ocak ayında hizmete gireceğini söyledi. 

Akın, “ projemize destek veren hayırsever işadamı Ali Akına"şükranlarımızı sunuyoruz.  900 bin tl"ye mal olacak olan tesis 180 evladımıza hizmet verecek.  Burada eğitim gören çocuklarımın spor salonu tamamlandığında kendi yetenekleri doğrultusunda istediği spor dalı ile ilgilenebilecek. aynı zamanda sporun otizm üzerindeki etkisi pozitif yönde çok büyük . çocuklarımız yaptıkları spor branşları ile negatif enerjilerini atma olanağı bulacaklar. Çiğli Rotary Kulübü olarak üç yıl önce satar verdiğimiz projelere bugün spor salonu temel atma töreni ile bir yenisini daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. hayırsever iş adamı Ali Akın"a teşekkürü borç biliriz. “dedi.

İzmir il milli eğitim müdürü Ragıp Üye , 2004 yılında başlatılan eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde  145 protokol imzalandığını hatırlattı. Üye,  “bu sure içinde İzmir il sınırları içinde 1720 derslik kazandırıldı.”

Menemen  Kaymakamı Turgut Subaşı, otistik aileler adına  hayırsever işadamı Ali Akın"a  Teşekkür etti.  eski ulaştırma bakanın ak parti ikinci bölge birinci sıra adayı Binali yıldırım"ın engelliler haftası ziyareti kapsamında merkezi ziyaret ettiğinin altını çizen Subaşı , ziyaretlerinde tespit ettiği sorunları ve eksiklikleri  çok kasa bir sürede yerine getirdiği için  eski Bakan yıldırım"a teşekkür etti.

Subaşı,  insanlar değişik şeyler yapmak için çok söz verirler ama  yerine getiremeyebilirler. gerçek devlet adamı  söylediğini yapan ve yapabileceğinin sözünü veren adamdır.   okulumuz ziyaretleri kapsamında tespit ettiği eksikliklerin yerine getirilmesinde verdiği sözü yerine getirmesini bizleri ve otistik çocuklarımızın ailelerini çok mutlu etmişti.r kendisine çok teşekkür ederiz dedi. 

Subaşı, “Kişi bırakmalı dünyaya bir eser, eser bırakmayanın yerinde yeller eser" deyişi ile sözlerini tamamladı.

Erzincan Kemaliye doğumlu olduğunu belirten hayırsever işadamı Ali Akın Çiğli Rotary Kulübü başkanı Atilla Üner"in projesine finans sağlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Akın, Eski bakan Binali yıldırım"ı İzmir "e kaptırdıkları için üzgün olduğunun altını çizdi. Akın, “İzmirliler bin  tane Aliye bedel olan bu değerli devlet adamına İzmir"in sahip çıkmasını istiyorum. Sayın bakanım bu bölge için bir şans olduğunu İzmirliler yaşayarak görecekler. çok amaçlı spor kompleksi bölge insanlarına hayırlı olsun” dedi.

eski ulaştırma bakanın ak parti ikinci bölge birinci sıra adayı Binali yıldırım, hayırsever işadamı Ali Akın"ın Türkiye"nin değişik bölgelerinde onlarca eğitim kurumu yaptığını söyledi.

yıldırım, engelleri ortadan kaldırmayı hedefleyen,  güzel bir topluluğun içinde olmaktan mutluyum. Burada menfaat  yok, burada beklenti yok,

  buradaki tek menfaat   otistik çocuklarımızı topluma entegre etmek ve toplumun birer başarılı ferdi haline gelmesini sağlamak sabahat akşıray otistik çocuk eğitim merkezi bu anlamda çok mesafe almış. bu hizmeti başlatan vesile olan Çiğli Rotary Kulübü ne Hayırsever işadamımız Ali Akına şükranlarımız sunuyoruz . Ali Akın Deyince Akıla Eğitim gelir. hayır Hasenat akla gelir vakıf gelir  kazandığını hayır yolunda harcayan bir insana akla gelir.  bizleri ölümüzden sonra yaşatacak olan bu eserlerdir.  Kubbede hoş bir seda bırakmak her şeye bedeldir  Bunu sağlığında en iyi bir şekilde yerine getiren  Ali Akın"a teşekkür ederim Erzincan"dan yardım eli  Menemen Emiralem"e kadar uzandı. bizde izmir"e hizmet için aht ettik. İzmir her şeyin en iyisine layık.”dedi.

Konuşmaların ardın sabahat akşıray otistik çocuk eğitim merkezi çok amaçlı spor salonu temeli atıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894