• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Binali Yıldırım'dan Teşekkür

Binali Yıldırım'dan Teşekkür
ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ /Ulaştırma Bakanı ve İzmir ikinci bölge birinci sıra milletvekili Binali yıldırım Aliağa’ya teşekkür ziyaretine geldi.

BİNALİ YILDIRIMDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ALİAĞA HABER/ ALFA TİVİ/ EGE HAKİMİYET GAZETESİ /Ulaştırma Bakanı ve İzmir ikinci bölge birinci sıra milletvekili Binali yıldırım Aliağa"ya teşekkür ziyaretine geldi.

 

 

12 Haziran seçimlerinde ikinci bölgeden seçilen Ak parti İzmir milletvekilleri ile birlikte gelen Yıldırımı ak ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanı kazım ulaş, milletvekili adayı uğur Türkan, il genel meclis üyesi Muhammet yılmaz, Aliağa belediyesi Ak partili meclis üyeleri, ve çok sayıda ak partili karşıladı.

Aliağa"ya seçim otobüsü ile gelen yıldırım"ın ilçe girişinde Aliağa jandarma komutanlığı önünde karşılayan  Ak partililere Binali yıldırım ,  “değerli yol arkadaşlarımız, Aliağa"nın saygı değer güzel insanları seçimlerde büyük bir başarı gösterdiniz sizlere ak parti ailesi adına  teşekkür ediyorum . şükranlarımı sunuyorum, Türkiye seçimini yaptı. 74 milyon vatandaşımızın her iki vatandaşımızda birisi Ak parti dedi.  durmak yok yola devam dedi. sağ olun var olun. güveninize layık olmak için elimizden gelen tüm gayret ile çalışacağımızın sözünü veriyoruz.   Aliağalı hemşerilerimize ak partiye duydukları güven için teşekkür etmeye geldik. “dedi.

yapılan konuşmanın ardından kalabalık bir araç konvoyu ile kent merkezine gelen  Binali yıldırım  seçim otobüsü Aliağa"nın merkezde bulunan tüm caddelerini halkı selamlayarak ve teşekkür ederek turu tamamladı.

Aliağalı vatandaşlar Binali yıldırımın konvoyuna sevgi gösterilerinde bulunarak balkonlarda el salladılar.

eski ulaştırma bakanı ve İzmir ikinci bölge birinci sıra milletvekili Binali yıldırım 2. bölge kuzey bölümünde bulunan  ilçeleri ziyarete devam  etmek üzere Bergama"ya hareket etti.

Binali yıldırımı Yeni Şakranlılar da  sevgi gösterisinde bulundu yoğun programı nedeni ile Bergama"ya hareket etmek isteyen Yıldırımı Yeni Şakranlılar yolu keserek göndermek istemediler. Bölüğün kahvehanesi denilen mevkide aracın önünü kesen yeni Şakranlılar yıldırıma sevgi gösterisinde bulundular. Yıldırım, şakranlılara yoğun programı nedeni ile gitmek zorunda olduğunu hatırlatarak. sık sık bölgeye ve şakranı ziyaret etme sözü verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894