• BIST 8971.03
  • Altın 2286.413
  • Dolar 32.329
  • Euro 35.0661
  • İzmir 22 °C

Birtan Saka "Hedefimiz Play Off"

Birtan Saka "Hedefimiz Play Off"
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Petkim'in genel menajeri Birtan Saka, ligin ilk yarısında yaşadıkları şanssızlıklara rağmen play-off hedefinden kopmadıklarını söyledi.

BİRTAN SAKA." HEDEFİMİZ PLAY OFF

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Petkim'in genel menajeri Birtan Saka, ligin ilk yarısında yaşadıkları şanssızlıklara rağmen play-off hedefinden kopmadıklarını söyledi.

Saka, lige şanssız bir başlangıç yaptıklarını, ancak sonradan toparlanarak ilk sekiz hedefinden kopmayacak galibiyetler aldıklarını ifade etti. Sezon başlamadan Karşıyaka ile oynadıkları hazırlık maçında Mert Shumpert'in sakatlandığını, bu oyuncunun 2,5 ay oynamadığını hatırlatan Saka, bunun takımın oyun düzenini olumsuz etkilediğini kaydetti.

Ligin ilk yarısında yaşadıkları aksiliklerin bununla da sınırlı kalmadığını belirten Saka, Orhan Haciyeva'nın da sakatlanarak 1,5 ay oynamadığını, Ahmet Erdoğan'ın sakatlığının ise halen sürdüğünü ifade etti.

Ratkovica'nın ise sezon başında gönderildiğini dile getiren Saka, takımdaki rotasyonu yeniden yakalamak adına yeni transferler yapıldığını, Holloway ve Chalmers'in takıma uyum sağlamasının da zaman aldığını dile getirdi. Bütün bu olumsuzluklara rağmen Aliağa Petkim takımının toparlanmasını bildiğini ifade eden Saka şöyle konuştu: ''Sezona şanssızlıklar nedeniyle iyi bir başlangıç yapamadık. Ancak aldığımız 9 mağlubiyete karşılık 6 galibiyet elde ederek üst sıralardan kopmadık. Ligin ilk yarısını 9. sırada tamamlamamız bizim play-off hedefinden kopmadığımızı gösterir. Bir üst sıramızdaki Erdemir ve alt sıramızdaki Tofaş'ın da bizim gibi 21 puanı var. Ligin 2. yarısının hazırlıklarına Cuma günü başlayacağız. İyi bir takıma sahibiz. Daha iyi olacağımıza ve 2. devrede bizi play-off serisine taşıyacak istediğimiz galibiyetleri alacağımıza inanıyorum.''

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894