• BIST 9474.94
  • Altın 2494.948
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7855
  • İzmir 22 °C

Bosch Bayi Mirasını Genç Nesle Aktardı

Bosch Bayi Mirasını Genç Nesle Aktardı
Bosch Bayi Mirasını Genç Nesle Aktardı

Bosch Ev Aletleri’nin İdeal Mağaza Organizasyonu projesi dâhilindeki “Yeni Nesil Bayilerimiz” adlı eğitim programı ilk mezunlarını verdi. Türkiye’de beyaz eşya sektöründe ilk ve tek olma özelliğine sahip eğitim program, Bosch’un uzun yıllar birlikte çalıştığı bayilerinin işi devralacak çocuklarına hatta torunlarına veriliyor. 13 ayda 4 farklı eğitim modülüyle gerçekleşen eğitimler sonucunda, Bosch Ev Aletleri’nin çok uzun yıllar birlikte çalıştığı iş ortaklarının çocukları ve torunlarından oluşan 61 katılımcı sertifikalarını aldı.


Bosch Ev Aletleri’nin Türkiye beyaz eşya sektöründe ilk ve tek olma özelliğine sahip “Yeni Nesil Bayilerimiz” adlı eğitim programları 13 ayda 4 farklı eğitim modülüyle farklı gruplar halinde tamamlandı. Programın ilk mezunları olarak, Bosch’un uzun yıllar iş birliği yaptığı bayilerin çocuklarından ve torunlarından oluşan 61 yeni nesil iş ortağı, 22 Mayıs 2017 tarihinde Kalamış Wyndham Hotel’de BSH İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg ve Bosch Ev Aletleri Satış Direktörü İhsan Kara’nın da katılımıyla düzenlenen mezuniyet töreni ile sertifikalarını aldı.

Eski dostlarla yepyeni bir dönem

Bosch Ev Aletleri’nin 40 - 50 yıl gibi çok uzun süreler beraber olduğu iş ortaklarının çocuklarına ve torunlarına Bosch mirasını en iyi şekilde aktarmak için düzenlenen eğitime Türkiye’nin farklı bölgelerinden farklı şehirlerden yeni nesil iş ortakları katıldı. Program, Masters Training International firması eğitmenlerinden Fırat Çapkın ile yürütüldü. Program, gelişmekte olan iş dünyası ve beyaz eşya sektöründeki değişiklikler karşısında, mağazaların yönetimin de yeniçağın gerekliliklerine göre yeniden kurgulanmasını hedefliyor. Eğitim projesinde, yeniçağın mağaza organizasyonu makro ve mikro bakış açıları ile iş sahiplerine ve yöneticilerine uygulamalarla farklı modüllerde veriliyor ve yeni neslin Bosch bayileri ideal mağaza organizasyonu projesi kapsamında en güncel bilgilerle eğitim alıyor.

BSH İcra Kurulu Üyesi Ronald Grünberg “Bosch çok büyük bir ailedir. Biz bu eğitimde, 40-50 yıllık bayilerimizin çocukları hatta torunlarıyla bir araya geliyoruz. Bu kadar uzun yıllar birlikte çalışabildiğimize göre bayilerimizle karşılıklı olarak doğru yolda olduğumuza ve doğru adımlar attığımıza eminiz. İyi ortaklar olarak birbirimizi sürekli güçlendiriyoruz. 40-50 yıldır devam eden yakın dostluğumuzu bu eğitimlerle daha da pekiştirmeyi hedefledik. Bugün, mağaza organizasyonlarını yeni nesle en iyi şekilde adapte edebilmek adına düzenlediğimiz eğitim sürecimizin ilk mezunlarını kutladık. İnanıyoruz ki, yeni nesli eğiten, yeni nesil insanlarla çalışmayı başaran kurumlar her zaman kazanacaktır.”


Törende konuşma yapan Bosch Ev Aletleri Satış Direktörü İhsan Kara ise Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini ve çok faydalı bir projeye imza attıklarını belirterek ve bu değerli projenin olumlu sonuçlarını şimdiden görmeye başladıklarını ifade etti. İhsan Kara sözlerine şöyle devam etti: “Birlikteliğimiz uzun yıllara dayanan iş ortaklarımızın ikinci ve üçüncü nesilleri olan katılımcıların, bu genç arkadaşların, sektörün geleceğine sahip olma konusundaki istek ve iradesinden oldukça memnunuz. Eğitime katılan tüm genç dostlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. Bosch mirasını en iyi şekilde yaşatacağına inandığımız yeni nesille başarılı yıllar bizi bekliyor. Bu eğitimin hepimize hayırlı olmasını diliyorum.” // EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894