• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 22 °C

Boutiqe Style’in Cruıse Rotalarıyla Güneşi Takip Edeceksiniz

Boutiqe Style’in Cruıse Rotalarıyla Güneşi Takip Edeceksiniz
Kişiye özel seyahat danışmanlığı ayrıcalığıyla, tatilleri benzersiz deneyimlere dönüştüren “Boutique Style” güneşten ve denizden kopamayan, ihtişamın ve lüksün buluştuğu cruise gemileriyle, sonbahar hüznünü özel rotalarıyla keyfe dönüştürüyor.

Türkiye’de mevsim kışa dönerken, dünyada yazı yaşamaya hazırlanan, deniz ve güneşin en yoğun yaşandığı ülkelerde cruise (lüks gemi) turları ile bir çok şehir ve farklı kültürü yaşatma imkanı sunan Boutique Style, yağmur, rüzgar ve soğuk havanın getirdiği sonbahar depresyonuna son veriyor.  

Boutique Style’ın seyahat tasarımcıları yaza veda etmek istemeyen, sıcak, güneş ve sahilden uzaklaşmak istemeyenlere, dünyanın en popüler adreslerinden Atlantik Okyanusu, Meksika Körfezi ve Karayip Denizi’nin muhteşem güzelliklerinden payını almış Miami, Karayipler, Virgin Adaları, Dominikler, Porto Riko ve Jamaika gibi birbirinden özel bölgeleri kapsayan popüler rotalar sunuyor. 

Boutique Style, etkileyici doğanın yeşili ile uçsuz bucaksız okyanus mavisinin birleştiği bir tatili düşleyenlere Sydney, Auckland, Wellington, Hobart, Papua Yeni Gine, Fiji ve Vanuatu gibi şehirlerden oluşan rotalarıyla benzersiz kültür deneyimleri vaat ediyor. Tatilini romantik kıyı şehirlerinde geçirmek isteyenlere Tayland, Endonezya, Malezya, Vietnam ve Singapur’daki dünyanın en romantik tatil bölgesi Güney Doğu Asya’nın en özel adaları Phuket, Bali, Koh Samui ve Kuala Lumpur gibi ziyaretler ile benzersiz bir rotada tatil planlaması hazırlıyan Boutique Style hayalleri gerçeğe çeviriyor.

Uzak Doğu’nun eşsiz kültür deneyimlerini hissetmek ve aynı zamanda deniz tatilini kombine şekilde planlamak isteyenlere Tokyo, Yokohama, Okinawa, Taiwan ve Hong Kong rotası ile unutulmaz bir seyahat sunan Boutique Style, seyahat severlerin hiçbir yerde bulamayacağı seçeneklerle tatilleri unutulmaz anılarla süslemeye devam ediyor.

www.boutiquestyle.com.tr

bs---1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894