• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İzmir 18 °C

Boyalık Beach Ve Ilıca Otel’e Büyük İlgi

Boyalık Beach Ve Ilıca Otel’e Büyük İlgi
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir / İzmir turizminin gelişmesine yaptıkları yatırımlarla önemli katkı sağlayan Özkardeş Grubu’na ait olan Çeşme’de hizmet veren Boyalık Beach Otel ile Özilhan
BOYALIK BEACH VE ILICA OTEL’E BÜYÜK İLGİ İZMİR TRAVEL TURKEY’DE MORAL BULDULAR
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir 
İzmir turizminin gelişmesine yaptıkları yatırımlarla önemli katkı sağlayan Özkardeş Grubu’na ait olan Çeşme’de hizmet veren Boyalık Beach Otel ile Özilhan Grubu ortaklığı ile faaliyet gösteren Ilıca Otel, ortak stand ile katıldıkları Travel Turkey İzmir’de ilgi odağı oldular. Protokol üyeleri ile birlikte fuar ziyaretçilerinin yoğun ilgi gösterdiği 108 metrekarelik stand da hem oteller hem de Çeşme’nin güzellikleri anlatıldı.  
Boyalık Beach Çeşme ile birlikte Ilıca Otel, 1000’den fazla firmanın yer aldığı ve ilk kez yeni Fuar İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir–9. Turizm Fuar ve Kongresi’ne ilk kez katılırken, Fuar’da hedeflerine ulaştılar. 
 
ÇEŞME’Yİ ANLATTIK
Kısa sürede İzmir’in tatil cenneti Çeşme’de Ege’nin sıcak sularına ulaşmak isteyen tatilcilerin en çok tercih ettiği duraklarından birisi olmayı başaran Boyalık Beach Çeşme, ile Ilıca Otel, tam kadro ile Fuarda yer aldılar. 108 metrekarelik alana sahip standlarında misafirlerle tek tek ilgilenen İki otelin çalışanları Çeşme’de konaklama ve toplantı organizasyonları ile konfor avantajlarını anlatma fırsatı buldu. 
 
MORAL BULDUK
Düzenledikleri kokteyl ile de protokol üyelerini, turizmcileri ve paydaşlarını ağırladıklarını ifade eden Boyalık Beach Otel Genel Müdürü Orhan Belge, ilk kez kardeş kuruluşları Ilıca Otel ile birlikte katıldıkları Fuar’da büyük ilgi görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Fuar’da hem otellerini tanıttıklarını hem de ziyaretçilere Çeşme’yi anlattıklarını açıklayan Belge, “Fuar da istediğimiz hedeflere ulaştık. Bizim için çok yararlı geçti. Yeni sezon öncesi moral depoladık. Gösterilen ilgiden yeni sezonun daha da güzel geçeceğini tahmin ediyoruz. Sezon öncesi yurtdışı turizm fuarlarına da katılarak hem otellerimizi hem de Çeşme ve İzmir’in güzelliklerini herkese anlatacağız” diye konuştu. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894