• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Boyalık Beach’e Almanya’dan Tam Not

Boyalık Beach’e Almanya’dan Tam Not
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Yerli tatilcilerin İzmir’deki ilk tercihlerinden birisi Boyalık Beach Hotel, yeni sezon için Avrupalı turistlere odaklandı.
BOYALIK BEACH’E ALMANYA’DAN TAM NOT
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Yerli tatilcilerin İzmir’deki ilk tercihlerinden birisi Boyalık Beach Hotel, yeni sezon için Avrupalı turistlere odaklandı. Dünyanın dört bir yanında düzenlenen turizm fuarlarına katılarak adeta bir turizm elçisi gibi çalışan Boyalık Beach Hotel Çeşme’nin yöneticileri, Almanya’nın Berlin şehrinde düzenlenen ITB Berlin 2016 – Berlin Turizm Fuarı’na katılarak Avrupalılara Çeşme’yi anlatıyor. Çeşme Turistik Otelciler Birliği, Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği ile Çeşme Esnaf Odası yöneticilerinin de yer aldığı Fuar’da Çeşme’nin güzellikleri sunuldu. 
 
AVRUPALILAR TÜRKİYE - RUSYA KRİZİNİ FIRSAT BİLDİ
Hafta sonuna dek sürecek fuarın açılış gününde çok sayıda Alman ve Avrupalı katılımcıya ulaştıklarını belirten Boyalık Beach Hotel Genel Müdürü Orhan Belge, Avrupalıların özellikle Rusya ile Türkiye arasında yaşanan siyasi gerginliklerin kendileri için bir avantaj olduğunu söyledi.
 
ÇEŞME’NİN KONUMU HER ZAMAN FARKLI
Çeşmeli otelciler olarak her şey dahil sisteminden ziyade yüksek gelir grubuna hitap ettiklerinin altını çizen Belge, “Burada yaptığımız ikili görüşmelerimizde kaliteli hizmet bekleyen turist beklediğimizi anlatıyoruz. Burada özellikle Almanya, Fransa, Hollanda ve İngiltere’den gelen turizm acenteleriyle görüşmelerimiz oldu. Yaptığımız her görüşme, her anlaşma Türkiye’nin dış dünyadaki algısına bir artı olarak yazılacağını biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz” diye konuştu.  /EGE BASIN GRUBU
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894