• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Brightstar Dünyanın En Etik Şirketleri Arasında Yerini Aldı

Brightstar Dünyanın En Etik Şirketleri  Arasında Yerini Aldı
BRİGHTSTAR DÜNYANIN EN ETİK ŞİRKETLERİ ARASINDA YERİNİ ALDI

Kablosuz cihaz sektörünün dünya lideri Brightstar, 52 sektör ve 19 ülkeden 124 şirketi temsil eden “2017’nin En Etik Şirketleri” listesinde, telekomünikasyon sektörünün en etik üç temsilcisinden biri olma onuruna sahip oldu

Kablosuz cihaz sektörünün yenilikçi dünya lideri Brightstar, etik ticari teamül standartlarını tanımlama ve geliştirme konusunda global bir lider olan Ethisphere Enstitüsü tarafından, dünya çapında 52 endüstrinin titizlikle değerlendirildiği 2017’nin En Etik Şirketleri listesine bu yıl ilk kez girerek, telekomünikasyon sektörünün en etik 3 temsilcisinden biri seçildi. 

Brightstar; Ethisphere’in 11 yıldır kurumsal yönetim, risk, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk, esneklik ve etik gibi kriterleri en çok karşılayan şirketleri onurlandırdığı değerlendirmede, bu yıl ilk kez yer aldı. 52 sektör ve 19 ülkeden 124 şirketi temsil eden listede, Brightstar telekomünikasyon sektörünün en etik üç şirketinden biri oldu.  

Ödülü değerlendiren Brightstar Türkiye  Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölge Genel Müdürü Ela Çubukçu; “Böylesine onur verici bir unvana layık olmaktan dolayı gururluyuz. Şirket olarak etik standartlara olan bağlılığımızın kanıtı olan bu ödülde, tüm dünyada her gün etik uygulamalar sergileyerek rekabette fark yaratmamıza imkân veren tüm Brightstar çalışanlarının ve iş ortaklarının emeği var. Bu unvanı korumak için etik prensiplerimizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

BRİGHTSTAR???
Brightstar, dünyanın en büyük cep telefonu distribütörü ve üreticiler, operatörler ve perakendecilerden oluşan cep telefonu değer zincirinin kilit katılımcılarının performans ve sonuçlarını geliştirmeye odaklanan önde gelen çeşitlendirilmiş hizmetler sağlayıcısıdır. 1997 yılında Miami’de kurulan Brightstar, 115’ten fazla ülkede iş ortaklarına katma değerli dağıtım, tedarik zinciri çözümleri, geri satma (buy back) ve fiyat farkını verip yenisi ile değiştirme çözümleri, çok kanallı satış çözümleri sağlamaktadır. 2013 yılında, 10,5 milyar ABD doları tutarında küresel brüt gelir açıklayan Brightstar, altı kıtada 9.000 civarında çalışana sahiptir. Brightstar Türkiye ofisi, 2009 yılından beri faaliyet göstermektedir. 13 bölgede yer alan ekibiyle, 90 ildeki 1350 'den fazla perakende satış noktasına, iş ortağı olan üreticilerin ürünlerini tam zamanında ulaştırmaktadır. Daha fazla bilgi için, lütfen www.brightstar.com.tr adresini ziyaret ediniz.

Aliağa / Aliağa Haber / Yeni Vizyon Gazetesi / İzmir 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894