• BIST 9010.63
  • Altın 2297.694
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0564
  • İzmir 23 °C

Bu estetik uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor

Bu estetik uygulamalar hayatı kolaylaştırıyor
Formunda bir beden ve taze bir yüz, hemen herkesin arzuladığı bir durum. Makyaj ve tekstil hilelerine başvurarak, burnun ucunu kalkık göstermek, balenli ve içi destekli sütyen kullanarak göğüsleri en az 2 beden büyük göstermek bunlardan sadece bir kaçı.

BU ESTETİK UYGULAMALAR HAYATI KOLAYLAŞTIRIYOR

Formunda bir beden ve taze bir yüz, hemen herkesin arzuladığı bir durum. Makyaj ve tekstil hilelerine başvurarak, burnun ucunu kalkık göstermek, balenli ve içi destekli sütyen kullanarak göğüsleri en az 2 beden büyük göstermek bunlardan sadece bir kaçı. Estetik Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur bu hilelere başvurmaya gerek kalmadan, estetik uygulamalarla kalıcı çözümlerin getirilmesinin çok daha sağlıklı ve pratik olduğunu söyledi.

“Tam 10 sene boyunca dolgulu sütyen kullandığını ya da her sabah burnundaki düşüklüğü saklamak için en az yarım saat makyaj yaptığını ifade eden hastalarımız var” diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, bu tarz günlük yaşamlarını etkileyen sorunları olan kişilerin, estetik uygulamalarla çözüm yoluna gittiklerini açıkladı. “ Elbette herkesin bedeni, yüzünde kamufle etmeye çabaladığı sorunu, birbirinden farklılık gösteriyor ama bir standarda bağlamak gerekirse, bunu en önemli 3 bölgeye indirgeyebiliriz. Zaten bu 3 bölge de, çoğu hasta tarafından önemi fark edilmiş ve gerek makyaj hileleriyle, gerekse kullanılan tekstil ürünleriyle estetik hale getirmeye çalışılıyor” diyen Cihantimur, hilelere başvurmadan, daha çekici, doğal bir yüz ve vücut için önemli olan bölgeleri ve estetik uygulamaları anlattı.

“En çok burun ucu pudralanıyor”

Op. Dr. Bülent Cihantimur: “Hastalarımız en çok burun uçlarını pudraladıklarından bahsediyorlar ve gün içinde sık sık bunu yaptıklarını ifade ediyorlar amaçları sadece burnun ucunu kalkık göstermek. Burun yüzün tam ortasında ve yaş ilerledikçe o da yer çekimine bağlı olarak bir miktar düşüklük yaşıyor. Her sabah düşük bir burnu daha kalkık göstermek için pudralamanın, çabalamanın, buna zaman ayırmanın hiç gereği yok. Kliniklerimizde alçısız, tamponsuz, Basit Burun estetiği olarak geçen uygulama ile son derece kısa bir sürede, sadece burnun uç kısmını, kesi yapmadan yukarı kaldırıyoruz “ şeklinde konuştu.

Göğüs estetiği için yağ transferi

Cihantimur, göğüs estetiği için: “Bayan hastalarımız göğüslerini toparlamak ve bir iki cup daha büyük gösterebilmek adına giydikleri içi silikonlu, pamuk takviyeli sütyenlerden kurtulmak istediklerini söylüyorlar. Göğüsler çekici bir beden için son derece önemli bölgelerdir. Bu tarz tekstil ürünleriyle ancak belirli kıyafetleri giyebiliyor, fakat bikini ya da mayoda, dekolte abiye kostümlerinde, çıplak kaldıklarında sorunlar yaşıyorlar. Göğüs estetiği için yağ transferi ile meme büyütme gibi operasyonlarla, ömür boyu konforlu bir süreç yaşayabilirler” açıklamasını yaptı.

Kalçalar ve bacaklar çok önemli

Beden güzelliğinde kalçaların ve bacakların önemine dikkat çeken Op.Dr.Cihantimur daha çıkık popo için bazı bayanların silikondan yapılmış külotlar giydiğini söyledi. “Tıpkı destekli sütyenler mantığında yapılmış külotlar var ama bunlar da yine son derece konforsuz ve kişileri rahatsız eden bir yapıya sahiptir. Popoya yağ enjeksiyonu ile en doğal ve pratik bir şekilde istedikleri popo ölçüsüne ulaşabilirler. Bacaklar da ise, halk arasında sütun olarak ifade edilen, orantılı, doğal ve estetik duruşu olan bacaklara, yine yağ transferiyle sahip olunabilir. Çarpık bacak ve ya bacaklardaki yağ fazlalıkları da aynı yöntemle giderilebiliyor”. /Ege Basın Grubu

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894