• BIST 9079.97
  • Altın 2324.114
  • Dolar 32.3616
  • Euro 34.9438
  • İzmir 14 °C

Bu Filmi Borcu Olanlar İzlesin!

Bu Filmi Borcu Olanlar İzlesin!
Hasan Eser / Yeni Vizyon Gazetesi

BU FİLMİ BORCU OLANLAR İZLESİN!

Geçtiğimiz Ağustos ayında yayınlanan ve büyük bir ilgi gören ilk fragmandan sonra; sinemaseverlerin merakla beklediği ‘Yolsuzlar Çetesi’ adlı sinema filmi vizyona girmek için gün sayıyor. Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma ikilisini ilk defa beyaz perdede buluşturan film, 14 Ekim 2016 tarihinde vizyona girecek.

BORÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR AMA…1474961567_5.jpg

Ali Ayyıldız'ın yönetmenliği ve senaristliğini üstlendiği filmin banka kredileri ve tefecilik çerçevesine oturtulan konusunda;  ‘Borç Yiğidin Kamçısıdır’ atasözüne mizahi bir üslupla gönderme yapılıyor. ‘Mafya Komedisi’ niteliğinde olan ve sinemaseverlere bol kahkaha vaat eden filmde; borç batağına düşen insanların karmaşık ve içinden çıkılmaz bir hale gelen yaşamları hicvedilirken,   mutluluğun ve müreffeh bir hayatın peşinden koşan iki kafadarın varoluş hikâyesi işleniyor. ‘Kar Film’in yapımcılığını yaptığı filmin oyuncu kadrosunda; Osman Sonant, Beyti Engin, Özge Sezince Varley, Mesut Can Tomay, Burak Güneş, Ali Tutal, Güzin Usta, Nurcan Eren, Yakup Yavru, Kadir Çöpdemir ve Pascal Nouma gibi ünlü isimler yer alıyor.

1474961582_2.jpgSOSYAL  MEDYAYI SALLADI

Sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar ile  2 milyondan fazla kişiye ulaşan ‘Yolsuzlar Çetesi’nin konusu şöyle gelişiyor:  “Fiko ile Kamil ailelerinin evlerini ipotek ederek bankadan ve tefeci Rıfat’tan aldıkları paralarla mahallelerinde bir büfe açmış. Büfe’nin borcunu ödeyip ayakta kalmaya çalışan, varolma mücadelesi veren iki kafadardır. Rıfat hem evleri hem de dükkanı almak için elindeki senedin ödeme tarihini erkene çekince ikili sıkışır. İşlerini toparlayıp para kazanmak için mahallenin bitirim öğrencisi Cafer ile anlaşırlar. İkilinin para kazandığını gören Rıfat dükkanlarını yakarak onları yeniden zor duruma düşürür. Fiko ile Kamil, başka işler bularak Rıfat’a olan borçlarını denkleştirmeye çalışırken başka bir mafya babası olan Süleyman ile Rıfat’ın savaşının tam ortalarına düşerler. İki kafadar Fiko’nun melek görünümlü ahlaksız ergen kardeşi Taki, aileleri ve Kamil’in uzatmalı aşkı Gülay’ın arasında bu mücadeleden sıyrılmaya ve kendilerini kurtarmaya çalışırlar.”

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894