• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Bu Fuarı Gezmeden Yatırım Yapmayın

Bu Fuarı Gezmeden Yatırım Yapmayın
Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı, kendi işinin patronu olmak ve bunu yaparken daha az riskle daha fazla kazanç elde etmek isteyenlerin birinci tercihi olmaya devam ediyor

BU FUARI GEZMEDEN YATIRIM YAPMAYIN

Franchise ve Markalı Bayilik sisteminin tüm oyuncularını tek bir çatı altında buluşturan Bayim Olur musun Fuarı, kendi işinin patronu olmak ve bunu yaparken daha az riskle daha fazla kazanç elde etmek isteyenlerin birinci tercihi olmaya devam ediyor. "Markanı Seç, İşini Kur" sloganıyla 4 gün ziyarete açık olan 2015 fuarını, 29 bin 326 kişi ziyaret etti. 330’u yerli, 35'i yabancı olmak üzere toplam 365 markanın yer aldığı fuarda yerli ve yabancı birçok girişimcinin ziyareti, bayilik anlaşmalarıyla sonuçlandı. Yurt dışı katılımlarının da yoğun yaşandığı 2015 fuarına Ortadoğu, Balkanlar, ABD, Avrupa Birliği ve Türki Cumhuriyetler başta olmak üzere birçok ülkeden yatırımcılar katıldı.  MedyaFors Fuarcılık organizasyonu, UFRAD işbirliği ve Coldwell Banker Türkiye Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilecek Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı bu yıl 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında CNR Fuar Merkezi 5-6-7. Hall’lerde franchise ve markalı bayilik veren firmaları, girişimci ve yatırımcılarla 14. kez İstanbul’da buluşturacak. Bu yıl fuara 400’ü aşkın firmanın katılması bekleniyor. Büyüyen franchise hacmi ile birlikte sektörün önde gelen platformu “Bayim Olur musun” fuarı; katılımcı marka sayısı, m2 ve ziyaretçi sayısı bazında Avrupa ve Ortadoğu’nun birincisi olma özelliğini de taşıyor.

Franchise ve bayilik ile büyümek isteyen, yeni iş ortakları arayan markalar, ülkemizin franchise alanındaki ilk ve tek fuarı olan Bayim Olur musun Franchising Fuarı’ında girişimcilerle bir araya geliyor. Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı kendi alanında rekorlara imza atıyor. Her yıl farklı sektörler gösterdikleri değişik faaliyetlerle girişimcilerin daha çok ilgilisini çekiyor. Bu kapsamda da 2016 yılının geçtiğimiz yıllara oranla daha da hareketli geçmesi bekleniyor.

Türkiye’nin en popüler franchise markalarının yer aldığı fuarda yatırımcılara “Bu fuarı gezmeden yatırım yapmayın” çağrısı yapan MedyaFors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, “ Türkiye, coğrafi konumu ve kıtalar arasında oluşturduğu köprü görevi açısından bayilik ve franchise vermek isteyen uluslararası markaların öncelikli tercihi. Bunun yanı sıra yurt dışı pazarlara açılmak isteyen Türk markalarının sayısı da her geçen gün artıyor”şeklinde konuştu.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894