• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • İzmir 7 °C

Budak, “Ege Üniversitesinin Hedefi Mutlu Çalışanların Olduğu Bir Üniversitedir”

Budak, “Ege Üniversitesinin Hedefi Mutlu Çalışanların Olduğu  Bir Üniversitedir”
Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak göreve geldiği günden beri Ege Üniversitesi içinde

Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak göreve geldiği günden beri Ege Üniversitesi içinde köklü değişikliklere imza attı. Rektör Prof. Dr. Budak,  daha önce verdiği sözü tutarak Ege Üniversitesi çalışanlarına ve birinci derece akrabalarına yönelik EÜ Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde öncelikli randevu sisteminden faydalanmaları için gerekli düzenlemeleri yaptı. 

Ege Üniversitesi(EÜ) Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi’nde “EÜ Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öncelikli Randevu Sistemi”  ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Canan Fisun Abay, Prof. Dr. Mehmet Ersan, Prof. Dr. Kutsal Turhan, fakülte ve yüksekokul yöneticileri, akademisyenler ve idari personel katıldı.

Prof. Dr. Budak toplantıda yaptığı konuşmada, “Çalışanlarımızdan gelen talep üzerine “Öncelikli Elektronik Randevu Sistemi”ni uygulamaya geçiriyoruz. Üniversitemiz çalışanlarına yönelik “EÜ Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi Öncelikli Randevu Sistemi”ni hizmete açıyoruz. Personelimiz ve birinci derece akrabalarının öncelikli randevu alabilmeleri amacı ile genel poliklinikler için yüzde 20, özel poliklinikler içinse yüzde 10’luk bir kontenjan dilimini ayırdık. Böylece Üniversitemiz personeli ve birinci derece yakınları, polikliniklere başvurduklarında öncelikli olarak sağlık hizmeti alma hakkına sahip olacaklar. Randevu sistemi, personel ve birinci derece akrabalarına gün içerisinde istedikleri saatte başvurabilme imkanı sunacak. Ayrıca kimlik.ege.edu.tr sitesinden girilen Ege Üniversitesi Bilgi Sistemi üzerinden web randevu uygulamasına direkt olarak erişim sağlanabilecek” diye konuştu.

KURUMSAL AİDİYET DUYGUSU GÜÇLÜ BİR EGE ÜNİVERSİTESİ

Yeni uygulama ile güçlü bir kurum kültürü ve Ege Üniversiteli olma aidiyet duygusunun aşılanmasını hedeflediklerini ifade eden Prof. Dr. Budak, “Göreve başladığımda en büyük hedefim; çalışan, öğrenci ve mezunlarla gönül köprülerin kurulduğu kurumsal aidiyet duygusu güçlü bir Ege Üniversitesi idi. Bunu başardığımı gönül huzuru ile söyleyebilirim. Ege Üniversitesi Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk üniversitelerinden birisi, 64 yıllık geçmişe sahip güçlü bir kurum. Ülkeyi bilimin ışığı ile aydınlatan, adını aldığı bölgeye yeni değerler katan bir üniversite. İsminin her tekrarlanışında göğsümüzü kabartan, gurur duyduğumuz, mezun olduğumuz, işimiz her şeyimiz. Ülkemizi hedeflerimiz doğrultusunda uluslararası üstün nitelikte eğitim sunan bir çekim merkezi haline dönüştürmek istiyoruz. Ege Üniversitesinin yeni dönemdeki hedefi mutlu çalışanların olduğu  bir üniversitedir.   Çalışanlarımızın memnuniyeti ve mutluluğunu önemsiyoruz. Tüm geçiş sürecini tamamladığımızda bürokrasinin daha da azaldığı, çok daha hızlı ve katılımcı bir üniversite hâline gelmiş olacağız. Ege Üniversitesini hak ettiği yere getirmek için iz bırakan projeler üretmeye ve yürütmeye devam edeceğiz” dedi. 

EÜ Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Cemil Gürgün, “Gerçekten önemli mutlu ve tarihi bir gün Ege Üniversitesi için. Rektör hocamıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Sağlık en önemli değerimiz. EÜ Hastanesi, Türkiye’nin ve bölgenin en büyük yatak kapasiteli üniversite hastanesi. Her gün binlerce hastaya bakıyoruz. Biz de büyük bir aileyiz bu projeyi uzun yıllar önce harekete geçirmeliydik. Daha önce B polikliniğinden akademisyenlerimiz faydalanıyordu. Sağlıkta fırsat eşitliliğinin oluşması açısından bu proje bizim için çok önemli. Bu projenin herkese faydalı olmasını diliyorum” dedi

Sistemin işleyişi ile ilgili EÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tuncay Göksel ve Ege Üniversitesi Bilişim Sistemleri Müdür Yardımcısı Suphi Uçar bilgi verdi. Prof. Dr. Göksel, “Hastaneyi elektronik ve sistematik olarak daha verimli hale getirmek istiyoruz. Bu programın oluşturulmasında bilgi işlem ekibine de ayrıca çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Diş hekimliği fakültesindeki sistemin işleyişini ise Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Necdet Erdilek ve Diş Hekimliği Fakültesi Başhekimi Prof. Dr. Bülent Gökçe anlattı.

Toplantı sonunda Prof. Dr. Budak, yeni oluşturulan sistem üzerinde emeği geçenlere “Teşekkür Plaketi” verdi. /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894