• BIST 9524.59
  • Altın 2489.275
  • Dolar 32.4975
  • Euro 34.7568
  • İzmir 23 °C

Burak Bıyıktay Rüyasını Anlattı

Burak Bıyıktay Rüyasını Anlattı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim'in başantrenörü Burak Bıyıktay, ligde bu hafta oynayacakları Galatasaray Medical Park maçından sürpriz bir galibiyet elde ederek, Hacettepe Üniversitesi mağlubiyetini telafi etmeye ça

BURAK BIYIKTAY RÜYASINI ANLATTI

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Beko Basketbol Ligi takımlarından Aliağa Petkim'in başantrenörü Burak Bıyıktay, ligde bu hafta oynayacakları Galatasaray Medical Park maçından sürpriz bir galibiyet elde ederek, Hacettepe Üniversitesi mağlubiyetini telafi etmeye çalışacaklarını söyledi.

Aliağa Petkim, ligde bu hafta sahasında oynayacağı Galatasaray Medical Park maçının hazırlıklarını, Enka Spor Salonu'nda yaptığı akşam antrenmanıyla sürdürdü.

Başantrenör Bıyıktay, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, sezon başından bu yana şansızlıkların yakalarını bırakmadığını söyledi.

Geçen hafta Hacettepe Üniversitesi karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirten Bıyıktay, bu maçı kaybetmenin hiçbir şekilde özrünün bulunmadığını ifade etti.

Bıyıktay, her şeyden önce sakatlıklar nedeniyle takımda rotasyon sorunu yaşadıklarını, önemli oyuncularından Ahmet Erdoğan'ın antrenmanlara başladığını ancak Orhan Haciyeva'nın tekrar sakatlandığını ve Galatasaray Medical Park'a karşı forma giyemeyeceğini bildirdi.

Takımı ayakta tutan bu tarz oyuncuların oyun düzenini doğrudan etkilediğine değinen Bıyıktay, şunları söyledi: "Birtakım eksiklerimiz var. Takıma takviye yapılması gerekiyor. Sakatlık nedeniyle kadrosu daraldığında hemen transfer yapabilen takımlar gibi değiliz. Bu düşüncemi yönetimle paylaştım. İnşallah istediğimiz bir oyuncu bulabiliriz ve takıma takviye yapabiliriz. Rakiplerimiz de kaybettiği için hala sıralamadaki yerimiz değişmedi. Sonuna kadar play-offu kovalayacağız."

Sürpriz galibiyet hedefi

Bıyıktay, tüm bu sorunlara karşın Galatasaray Medical Park maçını kazanmamaları için bir sebep olmadığını dile getirerek,, şunları kaydetti: "Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi'nin en yüksek bütçeli takımlarından bir tanesi ama biz de iyi oynadığımız zaman çok tehlikeli bir takım olabiliyoruz. Bu, güçlü rakiplere karşı iyi oynayıp kazandığımız maçlardan hatırlanabilir. Maçı kazanmamamız için bir sebep yok. Bu, bizim elimizde. Maç hazırlıklarımız iyi gidiyor. Galatasaray Medical Park maçından sürpriz, ekstra bir galibiyet alarak Hacettepe Üniversitesi mağlubiyetini telafi etmeye çalışacağız. En azından kazanmayı isteyen, mücadele eden bir takım hüviyetinde olacağız."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894