• BIST 9071.88
  • Altın 2324.344
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.924
  • İzmir 17 °C

Bursa’da temiz hava için doğalgaz kampanyası

Bursa’da temiz hava için doğalgaz kampanyası
Bursa’nın daha sağlıklı bir şehir olması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte doğalgaz kullanımının arttırılması için kampanya başlatıldığını söyledi.

Bursa’nın daha sağlıklı bir şehir olması hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, kentte doğalgaz kullanımının arttırılması için yeni bir kampanya başlatıldığını söyledi.

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın daha sağlıklı, modern ve havası daha temiz bir şehir olması hedefiyle çevre odaklı çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın kalite kenti olması yolunda çalışmalarına titizlikle devam ettiklerini belirterek, “Endüstri şehri ve 2 milyon 300 bin merkez nüfuslu Bursa’da en büyük hedefimiz hava kalitesi… Bilindiği gibi, sağlığımızı tehdit eden unsurlar nefes yoluyla havadan bünyeye alınıyor. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak, doğalgazın daha fazla kullanılması ve yaygınlaştırılmasını hedefliyoruz” dedi.

“Her evde doğalgaz kullanılsın”
Başkan Altepe, konutlarda ve sanayide doğalgazın kullanılmasının önemine dikkati çekerek, “Doğalgazın daha da yaygınlaştırılması amacıyla özellikle dar gelirli ve doğalgaz tesisatı yaptıramayan, doğalgazı kullanamayan vatandaşlarımızın desteklenmesi önemli. Onların belediyemiz, Bursagaz ve diğer kurumlarca, ilçe belediyelerince ve tesisatçı firmalarca her alanda desteklenmesi ve Bursa’daki en fakir eve dahi doğalgazın girebilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bu konuyu Bursagaz’ın yönetim kurulu toplantısına taşıdık ve Bursagaz yöneticileriyle görüştük. Gerekli tedbirleri alma ve çalışmaları başlatma konusunda startı verdik. Hedefimiz, önümüzdeki yıl herkesin doğalgazı kullanabilmesi ve bunun yaygınlaştırılmasıdır” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘sağlıklı çevre’ ve ‘temiz hava’ hassasiyetine de vurgu yapan Başkan Altepe, “Sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir kent için geleceğe yatırım yapıyoruz. Her konuda olduğu gibi bu konuda da öncü ve pilot il Bursa olsun. Herkes doğalgaz kullansın, herkes temiz hava solusun… Kampanyamızı başlattık, tüm kurum ve kuruluşlardan da destek bekliyoruz. Daha temiz günlere daha temiz bir geleceğe ulaşalım” diyerek, tüm kenti konuya destek vermeye çağırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894