• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Bursa'nın sultanları yarı finalde

Bursa'nın sultanları yarı finalde
BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR VOLEYBOL TAKIMI, VOLEYBOL KADINLAR CHALLENGE KUPASI ÇEYREK FİNAL İKİNCİ MAÇINDA İSPANYA´NIN NATURHOUSE CİUDAD DE LOGRONO TAKIMINI 3-0 MAĞLUP EDEREK YARI FİNALE YÜKSELDİ.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Voleybol Kadınlar Challenge Kupası çeyrek final ikinci maçında İspanya´nın Naturhouse Ciudad de Logrono takımını 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi.

Maça etkili başlayan Büyükşehir’in Sultanları ilk teknik molaya 8-3 önde girdi. İlk teknik molanın sonrasında savunmada zaaf gösteren yeşil-beyazlılar, İspanyol rakibinin etkili hücumlarına karşılık veremeyince 13-16 geriye düşse de farkı kapatıp öne geçmeyi bildi ve ilk seti 25-18 önde tamamladı.(1-0)
İkinci sette daha rahat bir oyun sergileyen Bursa temsilcisi ilk teknik molayı 8-4, ikinci teknik molayı da 16-8 önde tamamladı. Hücumda oldukça etkili olan ve sert smaçlarla rakibin direncini kıran Bursa Büyükşehir Belediyespor, bu seti de 25-12 kazanarak maçta 2-0 öne geçti. 
Maçın üçüncü setine genç rotasyonu ile başlayan yeşil-beyazlılar bu seti de gençlerinin etkili performansıyla 25-18 önde tamamlayınca maçı 3-0 kazanarak yarı finale adını yazdırdı.

İvana’ya Doğum günü Pastası
Maçın ardından yarı finale yükselme mutluluğunu taraftarıyla paylaşan Büyükşehir’in Sultanları, kendilerini desteklemeye gelen Uludağ Timsahlar Amerikan Futbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirirken, soyunma odasında da sultanların başarılı orta oyuncusu İvana Prokopic’e sürpriz doğum günü pastası kesti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894