• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İzmir 27 °C

Büyükşehirden Mezarlıklara Özel İlgi

Büyükşehirden Mezarlıklara Özel İlgi
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Kasar Mahallesinde bulunan mezarlığa giden yolu ve mezarlık içerisindeki yolu yeniliyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Köprübaşı'na bağlı Kasar Mahallesinde bulunan mezarlığa giden yolu ve mezarlık içerisindeki yolu yeniliyor. Vatandaşları yazın tozdan, kışın ise çamurdan kurtaracak olan kilit parke çalışmasının kısa süre içerisinde tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde bulunan mezarlıklarda hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için mezarlık temizlikleri ile bakım ve onarım çalışmaları yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yolları kötü olan mezarlıkların da yollarını yeniliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalarla Köprübaşı'na bağlı Kasar Mahallesinde bulunan mezarlığın da yolları yenileniyor.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün önderliğinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. Vatandaşlarımız yaz mevsiminde tozdan, kış mevsiminde ise çamurdan etkilenmemesi için mahallemizden mezarlığa gelen yolda ve mezarlık içerisinde yolda kilit parke taşı çalışmalarımıza başladık. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarını daha rahat bir şekilde ziyaret edebilmeleri için çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894