• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 17 °C

Cabadak, Haddimizi Bilerek Oynamaya Devam Edeceğiz

Cabadak, Haddimizi Bilerek Oynamaya Devam Edeceğiz
Deplasmanda karşılaşacağı Bursa Final maçının hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor

Deplasmanda karşılaşacağı Bursa Final maçının hazırlıklarında sona doğru gelen Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımında baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ Akhisar Belediyespor maçını geride bıraktık. Şimdi önümüzde Bursa Final maçı var. İşler iyi giderken kötü giden şeyleri de görmezden gelemeyiz. Kötü yaptığımız işlere daha fazla odaklanıp onları düzeltmeye çalışıyoruz” dedi. 

İki kardeş kulübün Manisa derbisinde Akhisar Belediyespor’u 73-70 mağlup ederek 3’te 3 yapan Manisa Büyükşehir Belediyespor Erkek Basketbol takımında gözler cumartesi günü saat 14.30’da deplasmanda oynanacak olan Bursa Final maçına çevrildi. Bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Manisa Büyükşehir’in dev adamlarında baş antrenör Ceyhun Cabadak antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu. Akhisar Belediyespor maçını unuttuklarını söyleyen ve şu anda tamamen Bursa Final maçına odaklandıklarını dile getiren Cabadak, Bursa’da hücum gücü yüksek bir takımın kendilerini beklediğini söyledi.

“ İKİ KEZ FARKI YAKALADIKTAN SONRA BASİT HATALAR YAPTIK” 

Üç sayı farkla 73-70 mağlup ettikleri Akhisar Belediyespor maçını değerlendiren baş antrenör Ceyhun Cabadak, “ 17 sayı farkı maç içerisinde iki kez yakaladık. Farkı açtığımız anlarda basit hatalar yaptık. Oyunu istediğimiz gibi kontrol edemedik. Biraz panikle farkı daha da açma acelesiyle çok basit hatalarla oynadık. Neticesinde rakibimizde bizim oradaki hatalarımızı cezalandırdı açıkçası. Bizde yeni oyuncu gurubuyla zorlu atmosferde ilk kez böyle bir derbi maçı oynadık. İki tane dost, kardeş kulübün mücadelesini kazanmak biz im açımızdan önemliydi. Çünkü biz bu ligin yeni takımıydık. Bu ligin yeni takımı olarak, Akhisar gibi tecrübeli bir takımı yenmek kendi sahamızda çok istediğimiz bir şeydi. Bunu elde ettiğimiz için mutluyuz ancak bunu unuttuk artık” dedi. 

“ HÜCUM POTANSİYELİ ÇOK YÜKSEK BİR TAKIMA KARŞI MÜCADELE VERECEĞİZ” 

Cumartesi günü deplasmanda hücum gücü yüksek bir takıma karşı mücadele vereceklerini ifade eden Cabadak, “ Önümüzde şimdi bir Bursa Final maçı var. Puan durumuna bakıldığı zaman insanlar yanılabilir. Bursa Final henüz galibiyeti olmayan bir takım olarak gözükse de hafife alınacak bir takım değil. Oynadıkları son maçı kaybetseler de son ana kadar oyunun içerisinde kaldılar. Maçın sonuna kadar, maçın son saniyesine kadar aslında skorda oyunun içerisinde kalan bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Hücum potansiyeli çok yüksek bir takıma karşı oynayacağız. Ligin sayı kralı Lace Darıus Dejvan Dunn, Bursa Final’de oynuyor.  İkinci sıradaki oyuncusu 9 asistle oynayan Oğulcan Sevim rakibin önemli isimlerinden. Dolayısıyla bizde hazırlıklarımızı ona göre sürdürüyoruz. Bizim gevşemeden her maçı kazanmamız için asılmamız lazım. Rakibin çok istekli oynayacağı aşikar. Fakat biz istediğimiz işleri yine yapabilirsek yine skora ortak olacağımızı düşünüyorum. Sonunda kim daha iyi oynarsa, kim daha akıllı oynarsa o bunu skora yansıtıp maçı kazanacaktır” dedi. 

“BEN SERİ GALİBİYETLERE TAKILMIYORUM” 

Ligde oynadıkları ve kazandıkları üç maçta yakalanan seriye takılmadığını söyleyen Manisa Büyükşehir Belediyespor Baş antrenörü Ceyhun Cabadak, “ Öncelikle şunu söyleyeyim ben hiç seriye takılmıyorum. Geçen senede aynı şeyleri söylemiştim. Ben geçen seneki takımla bu seneki takımı kıyaslamıyorum. Bambaşka iki takım, bambaşka bir lig, başka bir seviye. Dolayısıyla bu lig çok daha zorlu bir lig. Burada her takım her takımı her yerde yenebiliyor. Sürpriz sonuçları görüyoruz. Baktığınız zaman bir kopma yok. Dört takımda namağlup gidiyor. Çok denk aslında. Kopma olacağını da zannetmiyorum. Bence birbirine çok yakın gidecek bir lig. Dediğim gibi seriye takılmıyoruz. Maç maç gitmek zorundayız. Herkese saygı göstermek zorundayız. Biz seriye takılırsak hiç beklemediğimiz sonuçlar alırız. Biz kendi işimize bakalım maç maç gidelim. Sonuçta her maçı içerde dışarda kazanmak için oynuyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapalım. Bu takımda illaki bir yerde maç kaybedecek illaki. Ama önemli olan o kayıplardan ders alıp tekrar ayağa kalkabilmek. İşler iyi giderken kötü giden şeyleri de görmezden gelemeyiz. Bizde tekrar oturuyoruz maçlarımızı izliyoruz. Neyi iyi yaptık, neyi kötü yaptık. Kötü yaptığımız işlere daha fazla odaklanıp onları düzeltmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla havaya girmenin bir anlamı yok. Tabi ki haddimizi bilerek yavaş yavaş ağır ağır ilerlememiz lazım” ifadelerini kullandı. Son olarak taraftarların bu sezon ki ilgilerine de teşekkür eden Cabadak, “ Biz göreve başladığımız günden bu yana en kalabalık maçımızı oynadık. Derbi oynamanın keyfini yaşadık. Manisa’dan, Akhisar’dan her yerden insanlar geldi. Biz oynayacağımız oyunla, alacağımız başarılı sonuçlarla insanları buraya heyecanlandırarak getirmemiz lazım. Taraftarlarımızdan bir sonraki maça yanlarında bir kişi daha getirmelerini istiyoruz. Ancak bu şekilde bu sayıyı arttırabiliriz. Özellikle küçük yaşta çok sayıda basketbol sever kardeşimiz vardı maçta. Onların sayısı artarsa şehirdeki basketbol kültürü tekrar yükselecektir. Bu bizim çok önemli bir destek” diye konuştu.  /EGE BASIN GRUBU

GAZETELERİMİZ

GÜNAYDIN EGE GAZETESİ     www.gunaydinege.net

BAKIRÇAY GAZETESİ         www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET GAZETESİ    www.egehakimiyet.com

FOTO HABER GAZETESİ      www.fotohaber.com.tr

VAZİYET GAZETESİ            www.yenivaziyet.com

YENİ VİZYON GAZETESİ    www.yenivizyon.net

ARASTA GAZETESİ            www.arastahaber.com

ALİAĞASPOR GAZETESİ    www.aliagaspor.com     

SAZAN MİZAH GAZETESİ   www.yenisazan.com

SAĞLIK GAZETESİ

VİVA İNDİRİM GAZETESİ

İNTERNET SİTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ALİAĞA HABER          www.aliagahaber.com

ARASTA HABER         www.arastahaber.com

YENİ SAZAN               www.yenisazan.com

YENİ VAZİYET            www.yenivaziyet.com

YENİVİZYON              www.yenivizyon.net

ALİAĞA TARİHİ           www.aliagatarihi.com

GÜNAYDIN ALİAĞA   www.gunaydinaliaga.com

ALİAĞASPOR              www.aliagasport.com

ALİAĞAMIZ                www.aliagamiz.com

BAKIRÇAY                  www.bakircay.com

EGE HÂKİMİYET        www.egehakimiyet.com

GÜNAYDIN İZMİR     www.gunaydinizmir.com

AZİZ İZMİR                  www.azizizmir.com

EGE RAPOR                 www.egerapor.com

EGE İLAN                    www.egeilan.net

EGE İHALE                  www.egeihale.com

ALFA TİVİ                  www.alfativi.com

EGE VİDEO                www.egevideo.com

EGEPLAY                 www.egeplay.com 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894