• BIST 9524.59
  • Altın 2504.807
  • Dolar 32.5602
  • Euro 34.555
  • İzmir 14 °C

Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizlenecek

Çarşı Deresi Periyodik Olarak Temizlenecek
Gemlik Belediyesi ve Buski İşbirliği ile yapılan Çarşı Deresinin temizlik çalışmaları hızlandı.

ÇARŞI DERESİ PERİYODİK OLARAK TEMİZLENECEK

Gemlik Belediyesi ve Buski İşbirliği ile yapılan Çarşı Deresinin temizlik çalışmaları hızlandı.

Mevsimin olumsuz şartları ve kış döneminde yağan yağmurlarla taşınan pisliğin kapladığı Gemlik Çarşı Deresi,  Gemlik Belediyesi ve Buski’nin ortak çalışmaları ile temizlenmeye başladı. Temizlik çalışmalarını Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik Buski Müdürü Hasan Türe ve Gemlik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk de yerinde inceledi.

Buski’ye ait iki adet kombine vektör ve Gemlik Belediyesine ait iş makineleri ile yapılan çalışmada, Gemlik deresi ay aylarındaki kötü görüntü ve kokusundan kurtarılacak.

Yılmaz; ‘’Periyodik hale gelecek’’

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, dere temizliği ile alakalı yaptığı bilgilendirmede; ‘’Sonbahar, kış mevsimi ve yaz öncesinde de yağışların artması, yağmurla birlikte dereye pislikleri de getirdi. Son dönemde yaşanan aşırı sıcaklar da, deredeki suyun çekilmesine ve yağmur suyu ile gelen toprağın balçık halini almasına neden oldu.

Gemlik Belediyesi ve Buski tarafından başlatılan ortak temizleme çalışmalarından da olumlu sonuç aldık. Yaptığımız araştırmalar ve inceleme doğrultusunda, derenin yılda iki defa benzer şekilde temizlenmesi durumunda sorun ve kirliliğin yaşanmayacağını tespit ettik. Periyodik olarak temizliğe devam edeceğiz’’ dedi. Geçmiş dönemi de hatırlatan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Derenin üstünü açmanın ne kadar kritik bir karar olduğunu bugün bir kez daha anlıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, incelemesi sonrasında çevrede bulunan esnaf ile Gemlik’te yapılan çalışmalar, atlatılan darbe süreci ve geleceğe yönelik yatırımlarla alakalı sohbet etti.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894