• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İzmir 23 °C

Cemil Şeboy için kurban kestiler

Cemil Şeboy için kurban kestiler
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi Bucalılar, çok özlediklerini söylediklerini Ak Parti Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy’a, tabiri yerindeyse gözleri gibi bakıyorlar. Gittiği her yerde “Efsane Başkan
CEMİL ŞEBOY: İÇİN KURBAN KESİTLER LOKMA DÖKTÜLER 
 
Aliağa Haber / Ege Hakimiyet Gazetesi / Demokrat Foça Gazetesi / Günaydın Ege / Alfa Tivi 
 
Bucalılar, çok özlediklerini söylediklerini Ak Parti Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy’a, tabiri yerindeyse gözleri gibi bakıyorlar. Gittiği her yerde “Efsane Başkan” sloganlarıyla karşılanan Şeboy için Yaylacık Mahallesi sakinleri kurban kesti, lokma döktürdü.
 
Ak Parti Buca Belediye Başkan adayı Cemil Şeboy, Yaylacık Mahallesi’nde meşaleler ve havai fişeklerle karşılandı. Dev bir mitinge dönüşen açık hava toplantısının yapıldığı yere alkışlarla gelen Şeboy’u göçmen bandosu karşıladı. Yoğun kalabalıktan yürümekte zorlanan Cemil Şeboy için mahalleli koç kurban etti. Dualarla kesilen kurbanın kanından Şeboy’un alnına süren vatandaşlar sokağın diğer köşesinde ise lokma dağıttı. Cemil Şeboy’un Buca’ya yaptığı hizmetlerin değerini son 5 yılda daha iyi anladıklarını ifade eden Bucalılar, Şeboy’a sevgilerini göstermek ve seçimlerden alnın akıyla çıkması için kurban kestiklerini söylediler. 
 
MEYDANA SIĞMAYAN BALKONA
Toplantının yapıldığı alanı dolduran Yaylacık Mahallesi sakinlerinden bazıları ise Cemil Şeboy’u daha net görebilmek için balkonlara çıktı.Yaklaşık 1500 kişilik kalabalığa seslenen Ak Parti adayı Şeboy, Buca halkının parasının 5 yıldır konserlere eğlencelere harcandığını belirterek, “Artık ağustos böceklerinden kurtulma zamanı gelmiştir. Buca’ya ve izmir’e karınca gibi çalışkan belediye başkanları lazım. Çünkü bu kentin ciddi bir hizmete ihtiyacı var” dedi.
 
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894