• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Çepnibektaş’ta Yoğun Mesai

Çepnibektaş’ta Yoğun Mesai
ÇEPNİBEKTAŞ’TA YOĞUN MESAİ

ÇEPNİBEKTAŞ’TA YOĞUN MESAİ

MASKİ Genel Müdürlüğü, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında altyapı yenilemesine başladığı Turgutlu’nun Çepnibektaş Mahallesi’ndeki çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelinde başlattığı ‘101 Mahalle Projesi’nin ardından ‘154 Mahalle Projesi’ ile de mahallelere sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. MASKİ Genel Müdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu’nun Çepnibektaş Mahallesi’nde başlanan altyapı yenileme çalışmaları yoğun bir şekilde sürüyor. 5 buçuk kilometrelik kanalizasyon ve içme suyu hattı yapımının yanı sıra mahalledeki 100 tonluk içme suyu deposunun bakım-onarım çalışmaları gerçekleştirilecek. Bununla birlikte mahalleye 750 kişilik fosseptik inşa edilerek, evsel nitelikli atıksu problemi de ortadan kaldırılacak.

ÜSTYAPI DA MASKİ’DEN

MASKİ Genel Müdürlüğü, Çepnibektaş’ın dönüşümüne imza atacağı proje kapsamında mahalleye 12 bin metrekare kilit parke taş döşeyecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle; altıyla üstüyle yepyeni bir görünüme kavuşacak.

“ÇALIŞMALARDAN ÇOK MEMNUNUZ”

Turgutlu ilçesine bağlı Çepnibektaş Mahalle Muhtarı Şazi Kaya mahallede yürütülen altyapı yenileme çalışmalarından dolayı son derece memnun olduğunu belirtti. Kaya, “Mahallemize böyle hizmetlerin gelmesinden dolayı çok sevinçliyiz. MASKİ ekipleri şuan çalışmalarına devam ediyor. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.EGE BASIN GRUBU aliağa haber izmir
                         

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894