• BIST 9141.98
  • Altın 2324.028
  • Dolar 32.3552
  • Euro 34.973
  • İzmir 25 °C

Çetmen’de değişim kampanyası başladı

Çetmen’de değişim kampanyası başladı
ÇETMEN’DE DEĞİŞİM KAMPANYASI BAŞLADI

Mobilya sektöründe 55 yılı geride bırakan Çetmen, yeni kampanyası ile müşterilerinin yüzünü güldürdü.

Düzenlediği kampanyalarla her zaman önce müşterilerinin cebini düşünen ve tüm ürün gruplarını uygun fiyatlarla sunan Çetmen, çok konuşulacak bir kampanyaya daha imza attı. 

Değişim kampanyası kapsamında, eski mobilyaları bin TL’ye varan indirimlerle alan firma, yerine 2017’nin en trend koleksiyonlarını müşterileriyle buluşturuyor. Müşterilerin eski mobilyalarını evlerinden alıp yepyeni ürünlerle değiştiriyor. 

Çetmen’in değişim kampanyası, evindeki eski mobilyalarını değiştirmek veya değerlendirmek isteyenlere büyük avantajlar sunuyor. Bin TL’ye varan indirim oranlarıyla evler yepyeni bir görünüme kavuşuyor. Böylece hem eskiyen mobilyalar ihtiyaç doğrultusundaki yenisiyle değiştiriliyor hem de indirim fırsatından yararlanılıyor.    

Bu yıl, modanın son trendlerini yansıtan modern ve dinamik mobilya gruplarını özgün bir stille buluşturduklarını söyleyen Çetmen Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Çetmen, düzenledikleri kampanyalarla her zaman müşterilerinin yanında yer aldıklarını dile getirdi. Değişim kampanyasına, müşterilerinin büyük bir ilgi gösterdiğini söyleyen Çetmen şöyle devam etti: “Çetmen olarak biz sağlam, rahat, konforlu ve kullanışlı ürün gruplarını, alışılmış hizmet kalitesi ve rakipsiz fiyatlarla sunmayı ilke edindik. 55 yıldır bu ilke doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son kampanyamızın geri dönüşlerinden de son derece memnunuz. Hükümetimizin uyguladığı KDV indirimi ile birlikte canlanan sektörümüze, değişim kampanyamız ile biz de ayrı bir ivme kazandırdık.”

Çetmen Genel Müdürü Merve Çetmen ise “Düzenlediğimiz kampanya dâhilinde, tüm mobilya gruplarına yoğun ilginin gösterilmesinden son derece mutluyuz. Elbette devam eden kampanyamız süresince, tüm mobilya ürünlerinin ‘kredi kartsız’ ve ’12 ay elden taksitli’ olarak sunulması, müşterilerimiz arasında heyecanla karşılandı. Beyaz eşya gruplarında ise ‘ÖTV’siz satışlarımız devam ediyor” dedi.
    
Çetmen’de kendi fabrikasında ürettiği mobilya grupları başta olmak üzere, beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, halıdan aksesuara ve ev tekstilinden cep telefonuna kadar çok sayıda ürün çeşitliliği bulunuyor. 

İZMİR Yeni Vizyon Gazetesi, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894